Ecco Metropole Zurich
Ecco Metropole Zurich

Veterboots

Ecco Metropole Zurich Veterboots - zwart

209,99
v.a. 189,99
Kies je maat
36
37 laatste!
38
39 uitverkocht
Ontvang melding
40
41 uitverkocht
Ontvang melding
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Ecco Metropole Zurich
Artikelnummer 1253100010-10

Ecco Metropole Zurich dames veterboot

Deze prachtige veterboot van het merk Ecco met minimalistisch design wordt zeker weten jouw favoriet dit seizoen.

Vervaardigd uit hoogwaardig leer uit Ecco's eigen leerlooierijen. Hier wordt de duurzame, waterbesparende DriTan-techonologie gebruikt waardoor de natuur minder belast wordt tijdens de prodcutie.

Gevoerd met faux fur wat de voeten heerlijk warm houdt tijdens de koudere maanden. Door de waterdichte bescherming is het materiaal goed bestand tegen regen en vuil.

Voorzien van Ecco's DualFit-voetbedden. Wanneer het tweede voetbed verwijderd wordt, is de pasvorm geschikt voor de bredere voet.

Ervaar een anatomische pasvorm en ondersteuning met de Ecco FLUIDFORM-tussenzool. Deze volgt de natuurlijk bewegingen van de voet en laat jouw de hele dag genieten.

Afgewerkt met een lichtgewicht PU-zool voor optimale demping en schokabsorptie. De antislip vlakken onder de voorvoet en op de hak bieden extreem goede grip en stabiliteit.

Artikel
1253100010-10
Merk
Categorie
Veterboots
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Fake fur
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
7,5
schachthoogte (in cm)
14
sluiting
Rits en veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
ECCO is in 1963 opgericht in Denemarken al en jaren één van de grootste merken in de schoenenbranche. Van outdoor tot gekleed is ECCO van alle markten thuis. Zij zijn trots op hun Deense nalatenschap en staan voor vakmanschap en innovatie. De schoenen van Ecco zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van alle gemakken voorzien. Met hun eigen leerlooierijen is ECCO de enige grote schoenenfabrikant die het gehele productieproces in eigen hand heeft. Met verantwoorde productiemethodes zetten zij een grote stap vooruit naar een groenere toekomst. De nieuwste technologieën bieden daarnaast een nieuwe ervaring van wat een schoen hoort te zijn. Zo staat de ontwikkeling naar de perfecte schoen bij ECCO nooit stil.
Ecco

Laden..