Dr. Martens Adrian YS
Dr. Martens Adrian YS

Mocassins & loafers

Dr. Martens Adrian YS Mocassins & loafers - zwart

189,99
v.a. 170,99
Kies je maat
40 laatste!
41
42
43
44
45
46 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Dr. Martens Adrian YS
Artikelnummer 1122101410-10

Dr. Martens Adrian YS heren loafer

Dr. Martens weet altijd het modebeeld te vertalen naar hun eigen stijl. Deze tijdloze loafers uit de jaren 70 zijn daar een goed voorbeeld van, ga jij binnenkort volgens de laatste trends over straat?

Vervaardigd van eerste klas gladleer. Zoals we van Dr. Martens weten moet het leer goed uitgelopen worden voor deze naar de voet staat en comfortabel aanvoelt.

Gevoerd met leer wat met het ademend vermogen een goede invloed heeft op het voetklimaat. Zo blijven de loafers en de voeten langer fris.

Voorzien van een leren voetbed met lichte demping. Het leren voetbed helpt bij de warmteregulatie van de schoen.

Door de Dr. Martens Air Cushion-tussenzool worden schokken goed opgevangen en verdeeld waardoor je langer van comfort kunt genieten.

Afgewerkt met een rubberen loopzool die dubbel gestikt is en met een warmtelas is bevestigd aan de schoen. Deze Good Year-standaard staat voor langdurige kwaliteit en duurzaamheid.

Artikel
1122101410-10
Merk
Categorie
Mocassins & loafers
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Dr Martens bestaat al ruim 50 jaar en werd oorspronkelijk gebruikt als orthopedische schoen. Diverse aanpassingen verder werd de laars lichter, steviger en draagbaarder: maar nog altijd voorzien van het welbekende comfort van de AirWair loopzool. Hierdoor werden de boots razend populair bij de arbeidersklasse en later bij de punk- en grungemovements. Tegenwoordig heeft ook de fashionwereld de laars omarmd en zijn ze veelvuldig terug te vinden in het straatbeeld en op festivals!
Dr. Martens

Laden..