INYATI Juna Crossbody
INYATI Juna Crossbody

Tas

Omschrijving INYATI Juna Crossbody
Artikelnummer 3201100250-10

Inyati Juna Crossbody dames schoudertas

Inyati brengt met zijn stijvolle tassen jouw outfit tot nieuwe hoogtes.

De tassen van Inyati zijn volledig vegan en worden op waterbesparende wijze geproduceerd. Trendy en toch milieubewust, dat willen we toch allemaal!

Wordt geleverd met twee hengsel. Eén voor een handtasmodel en een langere om de tas crossbody te dragen.

De tas bestaat uit één groot vak met aan beide kanten insteekvakken voor kostbaarheden waar je snel makkelijk bij wilt kunnen.

Afmetingen: 26x16x10cm.

De producten van Inyati zijn op een duurzame manier geproduceerd en hebben het officiële keurmerk voor vegan. Daarnaast gebruiken ze voor hun producten gerecyclede materialen.

Artikel
3201100250-10
Merk
Categorie
Tas
kleur
Zwart
voering
Kunstleder
materiaal buitenkant
Kunstleder
sluiting
Rits
duurzaamheid
Duurzamer productieproces, gemaakt met gerecycled materiaal en vegan
Inyati is een veganistisch tassenmerk dat duurzaamheid en diervriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Het merk biedt mode die aansluit bij de huidige trends en altijd zeer stijlvol is, maar toch draagbaar blijft. De tassen van Inyati zijn geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om stoere rugtassen, chique clutches of klassieke shoppers. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en heeft een ruime collectie van diverse modellen. Met een tas van Inyati maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ook een modieuze en verantwoorde keuze.
Bekijk meer

Laden..