Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona

Slippers

Birkenstock Arizona Slippers - bruin

99,99
v.a. 99,99
Kleur: bruin
Kies je maat
40
41
42
43
44
45
46
47
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Birkenstock Arizona
Artikelnummer 1176100950-60

Birkenstock Arizona heren slipper

Deze klassieke slipper van Birkenstock is al decennia lang populair onder zowel mannen als vrouwen, en daarom een ware must have in ieders garderobe!

De slipper is voorzien van twee banden over de voorvoet, deze zijn gemaakt van het huidvriendelijke en slijtvaste synthetische materiaal Birko-Flor.

Beide banden zijn individueel verstelbaar door middel van de gesp, waardoor de slipper volledig afgesteld kan worden naar de vorm van de voet.

Het zachte voetbed is bekleed met suède en is anatomisch gevormd voor de ideale pasvorm.

De rubberen loopzool is gemaakt van rubber en is gripvast op verschillende ondergronden.

Artikel
1176100950-60
Merk
Categorie
Slippers
kleur
Bruin
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
materiaal buitenkant
Kunstleder
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Gesp
De ergonomische vorm van het Birkenstock-voetbed maakt het mogelijk de lichaamslast gelijkmatig over het gehele voetoppervlak te verdelen. De voeten worden in hun natuurlijke vorm gehouden en de loopbeweging wordt bij iedere stap ondersteund. Het voetbed zorgt daarnaast voor een verhoogde doorbloeding van uw voeten en kuiten. Birkenstock maakt al generaties lang orthopedisch verantwoorde schoenen en het merk gebruikt de natuur als basis voor al hun ontwerpen. Om ook wat terug te geven aan de natuur kiest Birkenstock ervoor om gebruik te maken van milieuvriendelijke productie en materiaalkeuzes die bij dragen bij de bescherming van natuur en millieu. Birkenstock is verkrijgbaar in vele verschillende breedte en lengtematen.
Birkenstock
Bekijk meer

Laden..