Geox schoenen zijn van Italiaanse afkomst. Het merk Geox is groot geworden door de ademende schoenzool. Deze gepatenteerde schoenzool weet Geox te combineren met stijlvolle en comfortabele schoenen. Geox schoenen verdeelt haar collectie onder naar sportief, vrije tijd en klassiek allen functioneel uitgerust met een schoenzool die "ademt".

Geox schoenen online

Halverwege de jaren '90 kwam oprichter en eigenaar Mario Moretti op het idee van de ademende zool. Moretti vond namelijk dat veel schoenen niet voldeden qua ventilatie. Met dit gegeven ontwikkelde hij een schoen met microgaatjes in de rubberen buitenzool, waar vocht in dampvorm de schoen verlaat en de beschermende en ademende membraan H2O (water) buitensluit. Het resultaat; altijd warme en droge voeten in de winter en koele, droge voeten in de zomer. De innovatieve Geox schoenzool is inmiddels beschermd door maar liefst 40 verschillende patenten.

Geox schoenen online kopen

Met GEOX SCHOENEN bent je verzekerd van frisse voeten! Nelson biedt je een zeer grote collectie Geox schoenen aan. Met een groot aanbod en een klantvriendelijke omgeving hopen we dat je het schoenenpaar vindt, waar je naar op zoek bent. Geox schoenen bestel je voordelig en gemakkelijk bij de webshop van Nelson schoenen. Onze klantenservice staat ook altijd gereed om je van passend advies te voorzien of te helpen met eventuele problemen. Kom gerust vaker kijken naar het aanbod Geox schoenen van Nelson, want wij houden met enige regelmaat Geox outlet. Bekijk snel het aanbod Geox schoenen voor zowel dames, heren als kinderen: