dinsdag 09 februari 2021

Zo vier je de meest romantische, coronaproof Valentijnsdag!

Inmiddels hebben we al een aantal 'corona feestdagen' achter de rug, maar ook Valentijnsdag zal er dit jaar anders uitzien dan we gewend zijn. Dof jij je normaal gesproken helemaal op om heerlijk uit eten te gaan of pak je graag groot uit door er een weekend weg van te maken? Wees dan niet getreurd, want met de ideeën uit deze blog maak jij er alsnog een gezellige, romantische coronaproof Valentijnsdag van.

Get Sporty!
Zijn jouw lover en jij allebei gek op bewegen en activiteiten? Maak dan van de gelegenheid gebruik om wat quality-time samen door te brengen en maak er een sportieve dag van. Hoewel de sportscholen gesloten zijn, kun je nog altijd leuke work-outs samen doen. Doe een work-out speciaal voor stelletjes door leuke YouTube tutorials op te zoeken of creëer zelf een routine voor elkaar. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie route te hardlopen buiten in de natuur. Zorg er hierbij voor dat je comfortabele, dempende sneakers draagt, zoals die van Skechers of Nike.

Skechers Street Rovina - Lage sneakers - Wit
Nike Court Royale 2 - Hoge sneakers - Wit
Nike Venture Runner - Lage sneakers - Beige

Lekker uitwaaien
Ben je wel graag in beweging, maar liever niet zo intensief? Wat is er dan romantischer dan een wandeling over het strand of een mooi natuurgebied! Neem een thermofles koffie of thee mee en iets lekkers voor tussendoor zodat jullie weer even op kunnen warmen tussen het wandelen door. De kou is trouwens ook een erg goed excuus om fijn hand in hand te lopen ;). In onze wandelschoenen collectie vind je de beste modellen om een langdurige wandeling op te maken!

Ecco Multi Vent - Lage sneakers - Zwart
GriSport Graz - Veterboots - Zwart
Ecco Ulterra - Veterboots - Grijs

Drive-in road trip
Houden jullie allebei van lekker eten? Support dan je lokale horeca door een ritje langs je favoriete eettentjes te maken en bijvoorbeeld bij drie verschillende plekken iets te bestellen. Parkeer je auto vervolgens op een rustig, leuk plekje, zet de muziek aan en geniet van jullie 'drive-in dinner'! Zo zijn jullie er toch even samen uit en dat op een volledig verantwoorde manier. Wil je het écht gezellig en comfy maken in de auto, leg dan een dekentje en kussens in de achterbak, trek je warmste jas en sjaal aan en maak het af met heerlijk warme pantoffels. Romantiek gegarandeerd!

Alpacas - Pantoffels - Bruin
Warmbat Australia Flurry - Pantoffels - Bruin

Date-night thuis
Heb je geen zin om naar buiten te gaan, maak er dan thuis een sfeervolle avond van! Kook samen een driegangenmenu, dek de tafel netjes en steek een kaarsje aan. Dit is ook het perfecte excuus om je allebei chic aan te kleden, net alsof je écht uit eten gaat. Trek je favoriete laarzen met hak of pumps aan en je look is compleet. Sluit de avond af met een romantische film en een bak popcorn, en maak van de kamer een 'thuisbioscoop' door al het licht af te dekken. Wissel je pumps in voor een paar heerlijk warme sokken en kruip tegen je lover aan op de bank.

Fijne Valentijnsdag!

Marco Tozzi - Hoge laarzen - Zwart

Geschreven door

Amber

Amber

Blogger, Marketing medewerker