donderdag 17 december 2015

Zo vader, zo zoon

Tijdens de feestdagen haalt iedereen zijn mooiste kleding tevoorschijn en tutten de dames zich op met make-up en glinsterende sieraden. Eerder konden jullie in ons blog ‘Zo moeder, zo dochter’ al lezen over matchende dames- en meisjesschoenen. Maar naast dat moeder en dochter hun outfit op elkaar afstemmen zijn er ook diverse schoenen die voor zowel vader als zoon te koop zijn! Eindelijk kan je kleine kanjer er net zo uit zien als papa! Lees verder en ontdek de diverse merken en modellen, zodat jullie er samen stijlvol bijlopen deze decemberdagen!

Samen op chic

Tijdens de feestdagen doe je natuurlijk extra je best om er zo mooi mogelijk bij te lopen. Toch betekent chic niet meteen een strak pak en stijve schoenen. Een stoere leren veterschoen of enkelboot is ook prima te combineren bij een stijlvolle outfit. Merken als Timberland, Bjorn Borg en Gaastra bieden modellen die voor zowel volwassenen als kinderen verkrijgbaar zijn. Combineer ze met een mooie nieuwe jeans en een feestelijke blouse. Maak het af met een mooie stropdas of strik en match je broekriem met de kleur van je schoenen. Zo zijn jullie in één klap klaar voor het feest! 

Sportieve sneakers
Sneakers worden steeds vaker onder nette outfits gedragen, zolang ze maar netjes en opgepoetst zijn (hoe je dat doet lees je hier). Neem eens een kijkje in de collecties van Converse, Skechers, Nike of Puma. Ook hier vind je mooie modellen voor zowel jong als oud! Aangezien de meeste sneakers voorzien zijn van felle kleuren, is het leuk deze terug te laten komen in je outfit. Denk aan het printje in je blouse of de binnenvoering van je jasje. Juist de kleine accenten maken je outfit speels en vrolijk!

Let op de juiste maat

Waar je goed op moet letten bij het aanschaffen van kinderschoenen is de overlappende maatseries. Zo lopen kinderschoenen vaak t/m maat 40 en beginnen maten voor volwassenen bij 39. Heeft jouw zoon maat 40? Kies dan toch voor het model uit de kindercollectie, omdat de leest van kinderschoenen vaak smaller is en dus beter aansluit bij kindervoeten. Ondanks dat de maat hetzelfde is, kan de pasvorm behoorlijk verschillen.

Blijf ons blog volgen voor meer handige tips en kijk voor meer outfitinspiratie eens bij Nelson op Pinterest!


nelson-blog-nelson-zo-vader-zo-zoon-2.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer