dinsdag 07 januari 2020

Zo scoor je de beste sale items

De feestdagen zijn ook dit keer helaas voorbijgevlogen en het normale ritme is weer begonnen. Gelukkig hebben we nu het vooruitzicht op de lente. En online en in de winkels is de sale in volle gang. Dit is hét moment om mooie items te scoren. Maar lees voordat je dat doet eerst deze tips om het beste uit jouw sale shopping sessie te halen! Kom maar door met die uitverkoop.

1. Check je kledingkast (of schoenenkast) zorgvuldig voordat je de winkels ingaat. Wat heb je allemaal, welke items zijn werkelijk aan vervanging toe en wat ontbreekt er nog in jouw collectie. Bedenk van tevoren goed wat je eigenlijk wilt hebben en probeer je aan je shopping lijstje te houden.

2. Doe kleding aan waar je iets bij zoekt. Zoek je bijvoorbeeld een paar schoenen die matchen bij een jurk met een gedurfde print die je afgelopen seizoen hebt gekocht? Trek deze outfit aan en je weet direct wat hier goed bij staat en of deze aankoop een toegevoegde waarde zal hebben. Denk ook na over de sokken of panty die je aandoet. Wellicht is het slim om een paar pantykousjes in de juiste kleur mee te nemen, als je bijvoorbeeld op zoek bent naar nieuwe pumps.

3. Check van tevoren in onze webshop alvast eventjes wat er wordt aangeboden. Zo kan je in de winkel specifiek op zoek gaan naar de modellen die jou wel wat lijken. Is het model dat jij had gezien niet in de winkel op voorraad? Dan kunnen we voor je kijken of de schoenen te bestellen zijn!

4. Ga op de juiste dag en op het juiste tijdstip. Je hebt veel meer kans om een perfect paar schoenen te vinden als je de ruimte hebt om echt goed rond te kijken. ’s Ochtends shoppen wil ook helpen, omdat de sale rekken dan nog niet zo overhoop gehaald zijn.

Veel plezier en succes met koopjes jagen!

Geschreven door

Iris

Iris

Blogger, Medewerkster Nelson Emmeloord