donderdag 06 februari 2020

Zo ben jij klaar voor de wintersport!

Februari staat alweer voor de deur: de maand waarin mensen die fan zijn van wintersport helemaal in hun nopjes zijn. Een goed pak sneeuw, een zonnetje aan de hemel, van de bergen suizen en feestvieren tijdens de après-ski: voor velen is dit de favoriete vakantie van het jaar. Heb jij in de voorjaarsvakantie ook een tripje naar het winterse Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië gepland staan? Lees dan hier welke schoenen niet in jouw koffer mogen ontbreken!

Uiteraard behoren skiën en snowboarden tot de populairste bezigheden, maar in veel wintersportgebieden kun je ook prachtige wandelingen maken. Het is bewezen dat wandelen een van de gezondste vormen van beweging is en in combinatie met de mooie uitzichten werkt het zeer ontspannend. Bij Nelson hebben we een grote collectie aan snowboots, zowel voor heren en dames als voor kinderen. Deze schoenen bieden stevigheid en houden je voeten warm. Vooral het merk Sorel heeft hele sterke zolen met een grof profiel en veel van hun modellen geven warmte aan je voeten tot een temperatuur van -40 graden. Dit zijn echte musthaves tijdens de wintersport die de investering meer dan waard zijn!

Wanneer er een einde aan de drukke dag(/nacht) is gekomen, is het fijn om je voeten warm te houden met een paar pantoffels. Ook hierin hebben we een ruim aanbod en voor ieder wat wils. Onze persoonlijke favoriete merken zijn onder andere Warmbat en Shepherd. De pantoffels van Warmbat zijn gevoerd met 100% Australisch Merino schapenwol: de vezels van dit wol ‘ademen’ en zijn daardoor een natuurlijke thermostaat voor je lichaam. Daarnaast voelt het heerlijk zacht aan. Ook de collectie van Shepherd is gevoerd met echt schapenwol en beschikt over een stevige rubberen zool. Veel modellen van het merk Rohde hebben een kleine verhoging bij de hiel, wat ook voor erg comfortabel loopgemak zorgt.

Kom langs in een van onze winkels of shop online om goed voorbereid weg te gaan en geniet er van!

Sorel Yoot Pac - Snowboots - Zwart
Sorel Caribou - Snowboots - Cognac
Shepherd Annie - Pantoffels - Bruin
Warmbat Australia Flurry - Pantoffels - Zwart
Rohde - Pantoffels - Beige
Rohde - Pantoffels - Zwart

Geschreven door

Iris

Iris

Blogger, Medewerkster Nelson Emmeloord