dinsdag 24 november 2015

Zet je mooiste schoen voor de Sint!

Sinds augustus kon je stiekem al genieten van de kruidnoten, speculaas en marsepein, maar sinds 14 november mag het ‘officieel’: de Sint is weer in het land! Een ontzettend leuke periode, helemaal voor kinderen. Het is toch leuk dat ze ’s ochtends een cadeautje in hun schoen vinden, terwijl er ’s avonds nog een peen in lag? De Sint is vannacht toch écht samen met zijn Pietjes en zijn paard langs gekomen! Om het schoenzet-ritueel nog iets specialer te maken, hebben wij de leukste kinderschoenen geselecteerd. Misschien zorgen die mooie schoenen wel voor een extra cadeautje van de Sint…

Hippe veterboots voor moderne jongens
Deze winter zie je ze ontzettend veel: veterboots in (cognac)bruin, het liefst gecombineerd met donkerblauw. Gemaakt van stevig leer en met of zonder extra warme voering aan de binnenkant. Hartstikke hip en zijn daarnaast ook nog eens harstikke comfortabel. Koude voeten zal jouw zoon niet snel krijgen met een paar van die veterboots! 

Stoere Dr. Martens voor stoere meiden
Dr. Martens, wie kent deze iconische schoenen niet? De stoere veterboots met een grove zool zijn al een ruime tijd niet uit het modebeeld weg te slaan en zijn nu ook te koop voor meiden! De boots zijn stevig en lekker warm. Daarnaast hebben de boots een goed profiel, waardoor ze ideaal zijn voor op een winterse dag. Kan jouw dochter zonder zorgen lekker buiten spelen! 

Stevige Timberlands voor spelende straatschoffies

De schoenen van Timberland zijn hotter dan hot; voor zowel volwassenen als voor kids. Van de bekende Yellow Worker Boot tot aan de moderne sneaker die je nu veel van Timberland ziet, er is voor ieder wat wils. De schoenen kunnen tegen een stootje, wat het merk ideaal maakt voor stoere jongens die vaak op straat te vinden zijn!

Blinkende sneakers voor prinsessen
Heb jij zo’n dochter die verslingerd is aan roze en glitter en het liefst in haar prinsessenjurk naar school gaat? Dan zal zij waarschijnlijk ook gek zijn op de Twinkle Toes van Skechers! Deze sneakers en veterschoenen fonkelen bij iedere stap, vanwege de lampjes die op de neus van de schoen zitten. Verder bevatten de Twinkle Toes veel felle kleurtjes , glitters en leuke printjes. Welke prinses wil nou niet zo’n prachtig paar aan haar voeten?

Het is leuker om het mooiste schoentje voor de Sint te zetten, toch? En na 5 december heeft je kind er natuurlijk nog een heel seizoen profijt van, helemaal als je ze iets op de groei koopt. Scoor het perfecte paar voor jouw kind bij één van onze Nelson filialen of online in de webshop! 


nelson-blog-nelson-zet-je-mooiste-schoen-voor-de-sint-2.jpg nelson-blog-nelson-zet-je-mooiste-schoen-voor-de-sint-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan