dinsdag 20 september 2016

Wie verdient een nieuw paar schoenen?

Ken jij iemand die onlangs een belangrijke stap heeft gezet? Die vriendin die eindelijk op wereldreis gaat of je partner die besluit om een nieuwe opleiding te volgen? Nelson vroeg: Wie verdient er volgens jou een paar nieuwe schoenen? Nina trok haar stoute schoenen aan en nomineerde 'de liefste vader van de wereld'.

Van Nina "Enkele jaren geleden overleed mijn moeder en stond hij er opeens alleen voor. Voor haar overlijden beloofde hij mijn moeder dat hij de Nijmeegse Vierdaagse zou uitlopen, waarvoor hij toen aan het trainen was. Dat heeft ze nog net meegemaakt. Kort na haar overlijden verloor mijn vader ook zijn baan. Een zware tijd. Maar nu staat mijn vader weer positief in het leven. Hij heeft een leuke baan en een nieuwe relatie. Hij woont samen in z’n droomhuis waar hij in de tuin een kleine dierentuin houdt. Wij zijn zo trots op hem! Een vader uit duizenden. Reden genoeg om hem hiermee te verrassen. Mijn vader wandelt nog steeds veel, dus een paar nieuwe schoenen zijn altijd welkom.”

Voor Ruud
"Eén van de leukste dingen van mijn werk in de schoonmaakbranche is dat ik bij veel verschillende bedrijven binnen kan kijken. Op een zonnige woensdagmiddag werd ik door mijn dochter naar het hoofdkantoor van Nelson gelokt. Ik zou hier een rondleiding krijgen. Terwijl ik daar met m’n dochter een kop koffie zat te drinken, werd ik plotseling ‘overvallen’ door enkele Nelson medewerkers. Onder luid gejuich overhandigde mijn dochter mij een mooie bos bloemen en een grote schoenendoos met een rode strik. Ze had zelfs mijn favoriete schoenen al uitgezocht! Ik had geen flauw idee dat dit zou gebeuren. Ik vind het zo leuk dat ze deze verrassing voor mij geregeld heeft.”

Wie gun jij ene nieuw paar schoenen?
Heb jij net als Nina een bijzonder verhaal? Dan kun je iemand nomineren. Ken jij iemand die onlangs een belangrijke stap heeft gezet ? Die persoon maakt dan kans op een nieuw paar schoenen. Deel je verhaal door een mail te sturen naar marketing@nelson.nl

nelson-blog-nelson-wie-verdient-een-nieuw-paar-schoenen-2.jpg nelson-blog-nelson-wie-verdient-een-nieuw-paar-schoenen-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer