donderdag 29 november 2018

Welk schoentje zet je voor de Sint?

Het sinterklaas snoepgoed ligt inmiddels alweer een tijdje in winkels, maar het is eindelijk zover: sint en zijn pieten zijn weer in het land. Dat betekent natuurlijk dat de kinderen hun schoen mogen zetten! Dilemma: maar welke schoen? In dit blog laat ik je de leukste kinderschoenen zien.

Meisjes
Een mooie tekening voor Sinterklaas en een wortel voor Amerigo stop je natuurlijk in je favoriete laarsjes. Deze stoere lak boots van Pinocchio zijn hier niet alleen geschikt voor, ze zijn ook nog eens hartstikke hip! Mochten de pieten nou wat strooigoed achterlaten in je schoenen, dan haal je gewoon het uitneembare voetbed eventjes eruit om ze schoon te maken. Spelen voor piet? Dan trek je natuurlijk de fijnste sneakers aan. Deze van Geox passen perfect onder ieder pietenpak, maar ook onder elke outfit.  Doordat de sneakers wat hoger zijn hoef je ook niet bang te zijn voor koude voeten. Heb je je schoentje gezet en moet je de volgende ochtend weer snel naar school? Dan zijn een paar klittenbandsneakers handig, zo kun je ze gelijk weer aan doen nadat ze zijn gevuld met een leuk cadeautje.

Jongens
De sportieve pieten zetten natuurlijk hun favoriete Nikes. Deze sneakers zijn perfect om te zetten en passen ook nog eens overal bij. Liever een warmer paar? Met een paar laarsjes van Timberland zit je altijd goed. Ze zijn heerlijk gevoerd met zacht textiel en voorzien van een rits aan de binnenzijde voor een gemakkelijke instap. Je kunt natuurlijk ook je favoriete Cars regenlaarzen zetten, die vinden Sinterklaas en piet vast ook heel mooi, en zo blijven je voetjes ook lekker droog in de regen.

Een nieuw paar gescoord? Van de schoenendoos kun je ook nog een leuke surprise maken, zoals een toffee of een kluis, een voetbalveld of maak er een reuze nagellak van. Op internet zijn genoeg instructies te vinden hoe je er een maakt. Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog leuk om te doen!

Fijn Sinterklaasfeest!

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp