dinsdag 12 februari 2019

Waterproof de voorjaarsvakantie in met Skechers

Ondanks dat de voorjaarsvakantie bijna begint, laat het daadwerkelijke voorjaar helaas nog even op zich wachten. Het regent, waait en hier en daar valt zelfs nog een vlokje sneeuw. Wil je er toch lekker opuit met de kids tussen de buien door? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een paar regenlaarsjes, snowboots of… de nieuwste waterproof jongenssneakers van Skechers!

Skech-Tex: Waterproof
De nieuwe Skechers Elite Flex – Hydropulse sneakers zijn namelijk voorzien van het speciale Skech-Tex bovenwerk. Dit houdt water tegen en zorgt ervoor dat de kids geen last krijgen van natte voeten tijdens een fikse regenbui of het stampen in plassen. Daarnaast houden ze de voeten ook goed warm, wat fijn is aangezien de temperaturen momenteel amper boven de 10 graden uitkomen.

Uiteraard zijn de sneakers ook voorzien van het bekende Air Cooled Memory Foam in de binnenzool die je van Skechers gewend bent. De sneakers zijn heel flexibel en de buitenzool heeft een geribbeld profiel wat zorgt voor veel grip. Hierdoor kunnen jouw kids uren op deze comfortabele sneakers rennen en spelen. En ze zien er natuurlijk ook eens nog heel hip uit.

Je shopt de sneakers voor jongens in blauw met grijze- of zwart met een toffe neongroene zool (trendkleur dit seizoen!). Bekijk ze hier op nelson.nl of kom langs in onze winkels.

Bos, speeltuin of strand: here we come!

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer