vrijdag 21 oktober 2016

Wat te kopen voor jouw man deze herfst?

Hoewel de vrouwentrends vaak alle aandacht krijgen, mogen de heren natuurlijk ook niet vergeten worden. Ben je op zoek naar de perfecte schoenen voor je vriend of man? Aangezien het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste schoenen te vinden, helpen wij jou een handje en lichten we twee herentrends uit.
Sneakers Natuurlijk zijn sneakers alle seizoenen in, maar dit seizoen draait het vooral om de hoge sneaker. Deze herfst vind je vooral veel neutrale kleuren: beige, grijs, cognac, bruin en legergroen zijn onmisbaar. Ze zijn minder opvallend en makkelijk te combineren. Nu de herfst is aangebroken, is het belangrijk dat je schoenen tegen alle weersomstandigheden bestemd zijn en ook nog eens comfortabel zitten. In het Nelson magazine vond je al een groot aanbod van hoge sneakers van merken als: Timberland, Converse en Hub. Deze merken hebben een ruime collectie van stoere sneakers, die ideaal zijn voor het herfstweer. Voor de échte koukleumen zijn er ook sneakers gevoerd met bont. Hiervoor kun je eens een kijkje nemen bij een merk als Björn Borg. Hou je meer van wat nettere schoenen die toch een casual uitstraling hebben? De schoenen van Clarks staan voor style en comfort. Heel comfortabel en je kunt ze praktisch onder iedere outfit aantrekken, kortom ideaal! Lees voor inspiratie en styling tips het blog over Clarks! 
Monks Een echte klassieker die dit najaar weer helemaal terug is: Monks. Dit zijn nette herenschoenen die bekend staan om de zogenoemde ‘monk strap’: een sluiting met een of twee gespen. Door de gespen krijgen de schoenen een speelse draai. 

Maar hoe draag je monks? Monks kunnen op heel veel manieren gedragen worden. Naast dat het netjes gedragen kan worden onder een pak, kan je monks ook goed combineren met een leren jack en jouw favoriete spijkerbroek. Zo creëer je met de juiste styling een stoere look met een klassieke touch.
Neem snel een kijkje in de nieuwe herencollectie en bestel jouw favoriet direct online of kom langs in één van onze winkels!

nelson-blog-nelson-wat-te-kopen-voor-jouw-man-deze-herfst-2.jpg nelson-blog-nelson-wat-te-kopen-voor-jouw-man-deze-herfst-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer