vrijdag 20 december 2019

Wat doe jij op Tweede Kerstdag?

Heb jij nog geen plannen voor Tweede kerstdag, ook wel Boxing Day genoemd? En ben je op zoek naar inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres, want in dit blog geef ik je een aantal leuke ideetjes om te doen met Tweede Kerstdag.

Een wandeling
Ga voordat je aan het kerstdiner begint nog even heerlijk naar buiten voor een gezonde wandeling. Een frisse neus halen kan soms wonderen doen! Neem je hond, vader, moeder, dochter of zoon mee naar het bos of strand, of doe gewoon een rondje door de buurt. Zo kun je gelijk eens naar al die gezellige lichtjes en versiering in de buurt kijken. Doe dit natuurlijk wel op een paar stevige stappers, zodat je geen last van je voeten krijgt. Kies voor comfortabele schoenen van bijvoorbeeld Ecco of Ara. Spray ze wel even in tegen water en vuil! Dit doe je met de Bama Power Protector.

Filmmarathon
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op je vrije dag lekker thuis te blijven! Plof op de bank in je joggingpak met een paar warme pantoffels van Warmbat. Zet je favoriete kerstfilm op of begin een nieuwe serie. Vergeet de warme chocomel niet!

Schaatsen
De hele decembermaand zijn er overal in Nederland schaatsbanen te vinden, dus vast ook een bij jou in de buurt! Ga romantisch rondjes schaatsen met je lover of maak plezier met de hele familie. Na het schaatsen koel je af en krijg je het dus vaak koud. Bereid je daarom goed voor en trek een paar warm gevoerde schoenen aan, een dikke jas en een paar handschoenen!

Shoppen
Shoppen? ja echt! Tegenwoordig zijn steeds meer winkels op Tweede Kerstdag gewoon geopend, vooral in de grote steden. Zo kun je gelijk een nieuwjaarsoutfit scoren. Of ga naar een woonboulevard en maak alvast een wishlist voor aankomend jaar;). Trek een comfortabele outfit aan, je favoriete sneakers en gaan!

Party time
Want: het is tenslotte een feestdag. Tijd voor een feestje dus! Verzamel al je vrienden en vriendinnen, en haal wat snacks en drankjes in huis. Nu nog een feestelijke outfit en een paar pumps of laarsjes eronder en je bent ready to party.

Wat ga jij doen op Tweede Kerstdag?

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp