woensdag 29 mei 2019

Voor liefhebbers van loafers: Weejuns van G.H. Bass

We hebben weer een heel leuk nieuw merk! Weejuns van G.H. Bass. Dit zijn loafers voor de echter modeliefhebber. Hiermee til jij je outfit naar een heel nieuw niveau en laat jij iedereen zien dat fashion in jouw bloed zit. Leer hieronder meer over dit geweldige merk.

De geschiedenis
Het begon allemaal in 1876 toen een man genaamd George Henry Bass op een missie was om de beste schoen ooit te maken. In 1936 wist hij een modieuze spin te geven aan een schoen uit Noorwegen die eigenlijk was bedoeld om mee op het land te werken. Hiermee creëerde hij de loafer. Op een speelse manier noemde hij deze schoen ‘Weejuns’. En zo was het merk geboren! De schoen is gemaakt van leer met een hoogwaardige kwaliteit en zit ook heel comfortabel. Een leuk weetje over deze schoenen: Ze worden handgemaakt!

Mixen en matchen
Waar kan je deze loafers nou het beste bij dragen? Eigenlijk kan je twee hele mooie stijlen ontwikkelen. Een deftige stijl en een preppy stijl. Als je voor de deftige stijl gaat, kan je de schoenen combineren met een pantalon en een overhemd. Of trek een strakke spijkerbroek aan en rol de pijpen een beetje om. Ga je liever voor de preppy stijl? Combineer deze loafers dan met print sokken die boven de schoenen uitkomen. En trek het aan met bijvoorbeeld een rok en een leuke trui. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze schoenen te dragen. Dit zijn de loafers die jij niet mag missen! Vergeet niet om een speciale leerspray van Bama te gebruiken om deze loafers zo lang mogelijk mooi te houden.

Bestel deze handgemaakte loafers snel en maak een fashion statement!

Geschreven door

Linda

Linda

Blogger, Medewerkster klantenservice