vrijdag 15 december 2017

Vier de feestdagen met van Lier

Ben jij al in de feeststemming? Want de feestelijkste maand van het jaar is weer aangebroken! December staat zoals altijd in het teken van heel veel gezelligheid. Tijdens deze gezellige gelegenheden is er niets leuker dan op en top feestelijk voor de dag te komen. Dit geldt niet alleen voor de dames, maar ook de heren verschijnen graag op hun best. Met van Lier ben jij helemaal klaar om de decembermaand te trotseren. 

Op en top feestelijk
Maar wat voor outfit kies je nu uit voor dat kerstdiner? Natuurlijk is een pak altijd goed en dan is natuurlijk de vraag, voor welke kleur ga je? Zo staan bij een blauw pak een paar bruine schoenen mooi en bij een zwart pak kun je kiezen voor grijs. Ook blauwe schoenen zijn populair en deze match je bij een bruin pak. Ook bij een blauw pak staan ze mooi, maar ga dan wel voor een net iets andere tint om het contrast iets groter te maken.

Casual chic
Ga je toch liever iets meer casual gekleed naar die oudejaarsborrel? Ook de combinatie van casual chic zien we dit jaar veel voorbij komen. Van Lier heeft namelijk naast nette schoenen ook genoeg sportieve modellen in de collectie, dus hier kun je letterlijk mee uit de voeten. Kies voor een nette jeans met een paar sportieve stappers en een blazer en jouw casual chic outfit is bijna compleet…

Mix, match & shine….
Want naast schoenen is er nog een essentieel accessoire voor mannen en dat is deriem! Ga je voor een pak? Dan is er niets meer verzorgd dan een bijpassende riem bij je schoenen. Ga je voor de casual chic look? Dan is het leuk om te mixen en matchen met de kleuren van je riem en schoenen. Ga bijvoorbeeld voor dezelfde kleur maar een net iets andere tint of juist twee tegenovergestelden. Cadeau
De mannen beginnen de feestdagen goed, want bij aankoop van een paar Van Lier schoenen, krijg je tijdelijk een (bijpassende) riem cadeau!* Mix & match jouw favorieten om jouw look compleet te maken. Kom dus zeker langs in deze feestelijke maand om jouw favorieten te proberen, shoppen of misschien wel cadeau te geven.

Alvast fijne feestdagen!

*Geldig tot zaterdag 23 december in alle winkels met een van Lier collectie en op Nelson.nl. Zolang de voorraad strekt.

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag