dinsdag 14 februari 2017

Valentijnsdag: verliefd op je schoenen!

De meest romantische dag van het jaar is aangebroken.. Valentijnsdag! Maar waar beter verliefd op worden dan op je schoenen? Op je schoenen kun je altijd bouwen; ze brengen je overal naartoe en staan altijd voor je klaar. Zelfs wanneer er sprake is van een gebroken hart! Hoog tijd om deze dag eens extra lief te zijn voor je schoenen. Zo zie jij er ook nog eens perfect uit voor je eventuele date vandaag…
Vandaag wil jij natuurlijk extra opvallen en een goede indruk maken, daarom is het belangrijk dat je schoenen er ook goed uitzien. Haal je favoriete schoenen uit de kast, en geef ze eens een opknapbeurt! Je kunt je schoenen het best verzorgen door ze eerst te reinigen, vervolgens te voeden en tenslotte te beschermen. Schoonmaken kun je het beste doen  met een foam cleaner; een diep reinigend schuim die alle vlekjes en vuiligheid uit de schoen trekt. Vervolgens is het belangrijk om leren schoenen af en toe in te smeren met een schoencrème en op te poetsen met een borstel. Leer moet namelijk net als een huid af en toe gehydrateerd worden om mooi en kleurig te blijven. Tenslotte bescherm je de schoenen tegen regen en vuil door ze in te sprayen met een impregneerspray. Vergeet geen antibacteriële spray in de schoenen te spuiten. Handig wanneer je schoenen vanavond uit moeten na je Valentijns date (geen nare geurtjes!). 
Door de juiste outfit te combineren met jouw favoriete schoenen, kun je ervoor zorgen dat jouw grote liefdes extra opvallen vandaag. Houdt je kleding vandaag wat meer simpel en klassiek. Een mooie kol trui of een simpel zwart jurkje… Heel leuk met jouw favoriete kleurige sneakers, lakschoen, pump of fluwelen laars! Je schoenen zullen de show stelen. 
Wanneer deze Valentijnsdag tot een einde komt, is het belangrijk om je schoenen ook weer netjes op te bergen, zodat ze mooi blijven. Stop altijd een schoenspanner in de schoen, zodat de vorm van de schoen optimaal blijft. Bewaar ze vervolgens in een schoenenkastje of in een schoenendoos. Zo vangen de schoenen geen stof en door het gebrek aan licht kan het materiaal niet verkleuren. Happy Valentine’s day!

Geschreven door

Claudia

Claudia

Blogger, Medewerkster Ecco Store Rotterdam Lijnbaan