donderdag 18 mei 2017

Update: Orange Babies Home vorderingen

De bouw is gestart, de bewoners zijn bekend, maar… hoe staat het nu met de bouw van het Orange Babies Home in Namibië? Gelukkig hebben we goed nieuws, want de eerste contouren van het huis zijn inmiddels zichtbaar!

nelson-blog-nelson-update-orange-babies-home-vorderingen-2.jpg Het einde is in zicht
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van het huis. En met resultaat, want de eerste muren staan stevig op hun plek. In de komende weken zal ook het dak worden geplaatst. Vooralsnog loopt alles goed op schema en dat betekent dat we in juni/juli de eerste bewoners kunnen verwelkomen in hun nieuwe thuis. Het einde is dus eindelijk in zicht en we kunnen niet wachten tot het zover is. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!
nelson-blog-nelson-update-orange-babies-home-vorderingen-3.jpg Doneer een maaltijd
Zoals eerder vermeld krijgen de kinderen, totdat ze in het weeshuis terecht kunnen, psychologische steun en hulp én krijgen ze les op de 5-rand school in Okahandja. Naast de bouw van het weeshuis levert Nelson een extra bijdrage door alle kinderen op deze school te voorzien van maaltijden. Help je mee?Bij aankoop van een paar schoenen uit de Orange Babies collectie doneert Nelson een maaltijd voor een kind. En om jou voor je steun te bedanken, ontvang jij € 5,- korting op je aankoop. Je kunt meer lezen over deze actie op nelson.nl/orangebabies.

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer