Trend voor papas!

This summer, it’s all about the comfort! Niet alleen voor de dames, maar ook voor de heren mogen de gemakkelijke schoenen weer uit de kast. Nu de temperaturen - hopelijk - blijven stijgen is er niets lekkerder dan een paar gemakkelijke stappers voor bij iedere outfit!

Ja, echt iedere outfit, want - trend alert - sneakers onder een pak zijn hot! Het is lang geleden maar deze trend is weer helemaal terug. Die stijve puntschoenen zijn dit seizoen nergens meer voor nodig, want ook voor de mannen geldt: hoe gekker hoe beter! Verwen de voeten met een paar comfi sneakers en geef je look een casual touch!

Mocht je een paar sneakers onder het pak toch net iets te ver vinden gaan? Geen probleem! Ecco heeft bijvoorbeeld de perfecte kruising tussen klassiek en sporty: een brogue met een te gekke kleur zool! Niet te casual maar ook zeker niet te chique!

Natuurlijk kun je de sneaker ook gewoon stijlen onder de alledaagse outfit. Is het lekker weer buiten? Combineer een paar gemakkelijke canvas sneakers voor goede ventilatie. Is het weer buiten toch net iets minder? Ook geen probleem! Nelson heeft genoeg keuze in te gekke ‘high top’ sneakermodellen.

Dus mannen, dit seizoen is er geen uitweg meer om er hoe dan ook stijlvol bij te lopen. Of het nu in combinatie is met een pak of onder de alledaagse outfit, met de sneaker kun je de fout niet ingaan.

Staat het ideale paar sneakers nog niet in de kast? Niet getreurd. Nelson heeft zowel online als in de winkels een groot aanbod in sneakers. En als je dan toch aan het shoppen bent, bekijk dan ook eens de rest van de herencollectie! Speciaal voor Vaderdag zijn er ook nog verschillende geselecteerde slippers afgeprijsd! Zo ben je in één klap helemaal klaar voor de zomer!

nelson-blog-nelson-trend-voor-papas-2.jpg nelson-blog-nelson-trend-voor-papas-3.jpg