dinsdag 11 december 2018

Trend: Snake print

In de modewereld is het een echte beestenboel. De panterprintjes zag je al langskomen, maar nu glibbert massaal de slangenprint ook ieder zijn garderobe binnen. Met zijn glimmende, spannende uitstraling is de slangenprint massaal gespot op alle catwalks. Deze slangenprint is dus absoluut de trend die niet gemist mag worden in jou schoenenrek!

Uitstraling
De slangenprint heeft alle andere dierenprints overwonnen. Het ziet er chic uit en bovenal heel erg elegant, een echt een knaller voor je outfit. Dat simpele zwarte jurkje in jouw kast zal nooit meer hetzelfde zijn met de enkellaarsjes van Antonio Moretto. Zo zie je dat een slangenprint schoen direct jou outfit een hele uitstraling geeft waar je weinig voor hoeft te doen. Of je het nou aantrekt bij een net jurkje of juist die stoere oversized spijkerbroek, het kan allemaal!

Het slangenleer

Wees gerust, deze trend zal geen één slang kwaad doen! De slang is alleen als groot inspiratiebron gebruikt. Het slangenleer wordt gemaakt van kalfsleer. Als allereerst wordt het leer gespoten in de gewenste kleur. Hierna wordt machinaal het reliëf aangebracht. Op deze manier kunnen ze heel nauwkeurig werken en zie je dat terug in de schoenen.

Welke kleur past bij jou

Je ziet het slangenleer op schoenen in verschillende kleuren verschijnen. Hou je ervan om een statement te maken, kies dan voor een opvallende kleur. Hou wel de rest van je outfit in hetzelfde kleurenpalet. Is chique meer jou smaak, kies dan voor een beige, bruin of grijs tint. Vindt je de slangenprint wel super tof maar eigenlijk wat te opvallen voor jou, ga dan voor zwart. Kijk bijvoorbeeld naar deze PS Poelman boots, als je deze draagt bij een zwarte outfit heb je een stoere twist maar niet te opvallen.

Sla je sla(n)g en vindt deze trend bij ons in de winkel of klik nog even door op de website.

Geschreven door

Lianne

Lianne

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag