dinsdag 22 mei 2018

Trend: Poolslides - zo combineer je ze

Er is de laatste tijd al aardig wat geschreven over deze trend, maar we haken er in dit blog gewoon nog een keertje op in: de poolslides! Je hebt ze ongetwijfeld al meerdere malen voorbij zien komen op verschillende blogs,Instagram en Facebook en eigenlijk kunnen we dus niet meer om deze trend heen. ‘Ugly shoes’ zijn een echt ding deze zomer, dus heb je nog steeds in je hoofd dat deze slippers alleen voor op de camping zijn? Met deze stylingtips draag ook jij ze fashionable!

nelson-blog-nelson-trend-poolslides-zo-combineer-je-ze-2.jpg Dagelijks gebruik
Om te beginnen zijn de poolslides er voor zowel mannen als vrouwen, dus er is voor iedereen keuze genoeg. Helemaal hot zijn op dit moment de ‘branded’ slides, waarop de merknaam duidelijk te zien is. Deze kun je dragen onder een stoere look, zoals onder een kort spijkerbroekje met een stoere leren gilet, maar je kunt ze ook stijlen onder een nettere culotte met een gave blouse voor een speelse twist.

Ook de mannen kunnen kiezen voor een nettere look met als middelpunt van de outfit de poolslides. Door te kiezen voor een pantalon met opgerolde pijpjes met daaronder de poolslides, geef je je outfit net een onverwachtse, maar toch modieuze, draai.

Daarnaast is voor de dames ook fake fur – ja, zelfs in de zomer! – een echte trend. Hou het lekker luchtig door voor deze trend te gaan in combinatie met de poolslides. Het motto is dit seizoen hoe gekker hoe beter, dus het kan en mag allemaal. 

To the beach
Natuurlijk kun je de poolslides ook gewoon blijven gebruiken waarvoor ze vroeger vooral werden gebruikt en dat is voor naar het strand of het zwembad. Ga voor een comfortabele beachlook waarbij de slippers helemaal tot zijn recht komen. De dames kunnen kiezen voor een zomers wit jurkje en de mannen kunnen gaan voor een linnen short met een basic shirt. Niet alleen comfortabel en modieus, maar ook praktisch!

Hoewel deze trend misschien niet iedereen aanspreekt, is het altijd het proberen waard! Poolslides blijven dit seizoen voorlopig nog wel on trend, dus misschien is het ook gewoon een kwestie van wennen. Ben je al overtuigd? Shop jouw paartje voor de warme dagen in een van onze winkels of bekijk alle modellen alvast rustig online! Je vindt ze bij merken als Steve Madden, Calvin Klein, Cruyff, La Strada en Hobb's.

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag