maandag 27 juni 2016

Trend: Go retro met clogs!

Clogs? Ja clogs! Deze fashionable schoen is weer helemaal terug van weggeweest! De clogs zijn geïnspireerd op ouderwetse klompen en zo worden deze schoenen dan ook nog weleens genoemd, maar dat zijn ze al lang niet meer! Verschillende celebs en fashionista’s zijn je al voor gegaan en hebben zich al aan deze trend gewaagd. 
Clogs zijn veelal geliefd vanwege de houten blokhak. Ook zit er een plateau onder de voorvoet waardoor de schoenen ook nog eens super comfortabel zijn. De clogs zijn vaak uitgevoerd in een bruine kleur waardoor ze lekker boho ogen, maar ook zwart en wit mogen niet ontbreken. Helemaal festival proof dus! 
Je waant je weer even helemaal terug in de jaren ’70, want de clogs zijn ook super gaaf te stijlen onder een flared jeans met een zomerse off shoulder top met wijde mouwen. Flaneer over de boulevard heen met een flowy wit tuniekje en een paar clogs sandalen om daarna lekker te relaxen op een strandtent. 
Ook voor speciale gelegenheden zijn de clogs helemaal geschikt. Je geeft je chique outfit net die stoere touch en een speels effect! Ook staat de bruine kleur van clogs super gaaf bij denim. Combineer ze met een spijkerjasje voor de koelere zomeravonden. De retro look is weer helemaal hot! 
Clogs zijn veelal gemaakt van leer en vergen dus ondanks dat het zomerschoenen zijn wel wat onderhoud om ze mooi te houden. Spray je clogs dan ook regelmatig is met een beschermende spray en kies voor de juiste schoencrème voor glad leer en een zacht borsteltje voor suède. 
Kom deze trend proberen in een van onze winkels of shop jouw perfecte paar gemakkelijk online! 

nelson-blog-nelson-trend-go-retro-met-clogs-2.jpg nelson-blog-nelson-trend-go-retro-met-clogs-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag