dinsdag 24 januari 2017

Trend: Eyecatchers aan je voeten

Schoenen zijn tegenwoordig allang niet meer alleen functioneel. Naast comfort zijn ze namelijk ook een belangrijk onderdeel geworden van de fashion industrie en zorgen ze ervoor dat iedere outfit compleet wordt gemaakt. In dit geval geldt het welbekende gezegde less is more dus niet, want… hoe gekker de schoen, hoe beter! 
Natuurlijk is het ook van belang dat een schoen goed past en je er goed mee kan lopen, maar soms zorgen een paar te gekke pumps nou eenmaal voor het complete plaatje. Je schoenen mogen gezien worden, zeker met deze sombere en koude dagen. Kies bijvoorbeeld een keer niet voor een zwart paar sneakers, maar voor een paar rode of gele van Ecco. Geen twijfel mogelijk dat jij met deze kleurtjes aan je voeten hoe dan ook de show steelt. 
Mocht je een paar sneakers nog net iets te koud vinden? Er zijn ook meer dan genoeg laarsjes te vinden die fungeren als echte eyecatchers aan je voeten. Zo heeft Nelson hele gave Dr. Martens in de collectie met bloemen- of barokprint. Deze stoere boots zijn net weer even anders en zijn ontzettend gaaf te stijlen onder een all black outfit, zodat de schoenen nog beter uitkomen. Draag je toch liever een enkellaarsje met een hak? Kies dan voor het paar van Calvin Klein. De grove zolen maken de laarsjes niet alleen ontzettend comfortabel om op te lopen, maar ze vallen ook nog eens op onder iedere outfit.
Ook Bronx heeft een opvallend aanbod aan schoenen in het assortiment. Zo kun je nooit genoeg gespen hebben voor een stoer effect, of kun je verschijnen op ieder feestje met een paar zilveren brogues aan je voeten. Naast Bronx heeft ook Tamaris een heel gaaf paar brogues in de collectie. De opvallende grove zolen worden gecombineerd met de jamboree trend. Hierdoor zijn dit de ultieme opvallende stappers! 
Kortom, geen een paar schoenen is te gek tegenwoordig. Hoe meer printjes, kleurtjes, gespen, gekke zolen en glans hoe beter! Heb jij jouw eyecatchers nog niet in de kast staan of ben je wel toe aan een nieuw paar? Nelson heeft een ruime keuze aan deze opvallende stappers in de collectie. Shop gemakkelijk online of kom gezellig langs in een van onze winkels

nelson-blog-nelson-trend-eyecatchers-aan-je-voeten-2.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag