Top 5 nieuwe najaarssneakers

De kans is groot dat je nog optimaal van je vakantie aan het genieten bent en dat je nog helemaal niet stil wilt staan bij slechter weer.

De kans is groot dat je nog optimaal van je vakantie aan het genieten bent en dat je nog helemaal niet stil wilt staan bij slechter weer. Maar in dit geval geldt de uitspraak ‘ieder nadeel heeft zijn voordeel’. Want wie kan er nou niet enthousiast worden van een nieuw seizoen vol nieuwe trends, stijlen en schoenen? Ikzelf ben dol op de herfst en zeker op de bijbehorende najaarsmode. Ik vind het dan ook super leuk om na maanden slippers  en sandalen te hebben verkocht gloednieuwe winterse modellen binnen te zien komen in de winkel. In deze blog belicht ik de sneakers  die mijn aandacht al hebben getrokken.

1. Het merk Bullboxer heeft een mooie sneaker van goede kwaliteit (echt leer) neergezet met dit   model, uitgevoerd in verschillende kleuren. De panterprint wordt erin gehouden en als je helemaal on trend wil blijven, kan je kiezen voor geel.

2. Nog zo’n stevige sneaker  met een print erin verwerkt: ditmaal die van de slang, van het merk PS Poelman. Deze donkerdere kleuren zijn heel gemakkelijk bij je najaarskleding te matchen.

3. De populaire Vans zijn met het juiste onderhoud ook prima in het najaar door te dragen. Spuit ze van te voren in met onze Sneaker Protector zodat het textiel en suede goed wordt beschermd tegen regen en vuil. Met dit model blink je uit door de platform zool en de bloemen details op de zijkanten.

4. Het altijd comfortabele Nike kan in dit rijtje niet ontbreken, vandaar dat ik deze Renew Lucent moet benoemen. Deze zwarte, lichtgewicht sneaker kan onder elke kledingstijl gecombineerd worden en mag niet in je sneakercollectie ontbreken.

5. Last but not least: je vertrouwde All Stars, maar dan net even anders. Uitgevoerd in leer en met een platformzool zijn deze all-time favorite sneakers helemaal winterproof.

Krijg jij ook zin om te shoppen na dit lijstje? Kom dan langs in een van onze winkels om de nieuwe collectie te bekijken of check onze website!