donderdag 13 oktober 2016

Stevig, dempend en flexibel: Timberland Sensorflex™!

Denk je aan Timberland, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan de grove gele veterboots. Niet zo gek, want deze bestaan al sinds 1973 en zijn anno 2016 nog steeds een razend populair Timberland model. Inmiddels is Timberland uitgegroeid tot een wereldleider in de verkoop van hoogwaardige outdoor schoenen en kleding en blijft zich ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en comfort. Zo zijn er nu ook de Timberland SensorFlex™ sneakers

Wat is dat? Sensorflex™? De Sensorflex™ technologie vind je terug in de zolen van de schoenen. Deze speciale zolen in de Timberland modellen bestaan uit drie lagen met ieder hun eigen functie. De stevige bovenlaag (de binnenzool) geeft je voeten de hele dag comfort en steun. Dit zorgt ervoor dat je geen vermoeide voeten krijgt na een hele dag lopen. De tweede laag, de zachtere EVA middenzool, past zich aan iedere ongelijke ondergrond aan, wat ervoor zorgt dat je altijd stevig staat. Tot slot buigt de derde laag, de buitenzool, mee bij elke stap. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je voeten goed kunnen afrollen tijdens het lopen en dus ook weer voor extra comfort. Kortom, schoenen wisselen is niet meer nodig, want met de Sensorflex™ schoenen van Timberland houdt niks je meer tegen om de hele dag (en nacht) op pad te gaan. Waarheen en wanneer je ook wilt.
De SensorFlex™ Amherst collectie Nu vraag je je misschien af: In welke Timberland schoenen vind je die Sensorflex technologie dan terug? Hiervoor kun je onder andere een kijkje nemen in de nieuwe Amherst collectie van Timberland. Deze collectie bestaat uit functionele classics, gemaakt voor dagelijks gebruik. De ontwerpen zijn geïnspireerd door streetwear en hebben een tijdloze uitstraling. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen (prachtig leer!) zijn de schoenen onder zowel casual als nette outfits te dragen.
Bekijk hieronder alle Sensorflex™ modellen en kies jouw favoriet! Je shopt ze gemakkelijk op Nelson.nl of kom ze eerst even passen in één van onze winkels.

nelson-blog-nelson-stevig-dempend-en-flexibel-timberland-sensorflex-2.jpg

nelson-blog-nelson-stevig-dempend-en-flexibel-timberland-sensorflex-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer