donderdag 31 maart 2016

Steel de show met Skechers kinderschoenen!

Schoenen met vrolijke prints, glitters, lampjes en zoveel mogelijk kleur… iets waar kinderen dol op zijn! De hele klas heeft ze en dus móet jouw zoon of dochter ze natuurlijk ook hebben! Waar je dit soort kinderschoenen vindt? Bij Skechers natuurlijk! Skechers kennen we van de sportieve sneakers voor dames en heren, maar ook de kids zijn niet vergeten. De collectie bestaat uit opvallende sneakers en gympen voor zowel jongens als meisjes.

Twinkle Toes
Echte prinsessenschoenen zijn het, de Twinkle Toes van Skechers. Voorzien van opvallende prints en felle kleurtjes zijn het echte eyecatchers aan je voeten. De sneakers trek je gemakkelijk aan en uit met de klittenbandsluiting. Daarnaast is de neus van de schoen gemaakt van stevig rubber, wat de tenen extra goed beschermd tijdens het buitenspelen. Ook de rest van het materiaal is erg stevig, waardoor de kindervoeten voldoende steun krijgen. Prima schoenen dus! Maar waar het eigenlijk allemaal om draait, zijn natuurlijk de lampjes. Bij iedere stap beginnen de lampjes op de schoenen te fonkelen en zo steel je dus gegarandeerd de show op het schoolplein!

Memory Foam
Hou je wel van vrolijke kleuren en prints, maar ben je niet zo fan van lampjes? Dan kun je bij Skechers ook altijd terecht bij de Memory Foam collectie voor kids. Deze modellen zijn voorzien van een zachte binnenzool die zich vormt naar de voet. Zo voelt het of je op kussens loopt! De schoenen zijn super licht en dus ideaal om er de hele dag mee op pad te gaan. Staat er dus binnenkort en leuk uitje naar een pretpark op de planning? Dan zijn de Memory Foam sneakers van Skechers je beste vrienden. Deze modellen zijn overigens ook te koop voor dames en heren. Dus het hele gezin kan geniet van het comfort van deze te gekke sneakers!

Onderhoud
Omdat kinderschoenen het vaak zwaar te verduren krijgen, zijn vlekken niet te voorkomen. De modellen zijn in de meeste gevallen gemaakt van canvas materiaal, dus kun je ze het beste schoon maken met water, milde zeep en een doek. Stop ze liever niet in de wasmachine, omdat de lampjes of andere onderdelen hierdoor kunnen beschadigen. Uitgebreide informatie of het onderhouden van sneakers vind je hier.

Welke maat?
Natuurlijk zijn mooie schoenen belangrijk, maar nog belangrijker is de pasvorm! Zeker voor kinderen waarbij de voetjes nog volop groeien. Wil je precies weten hoe je de juiste maat bepaald en waar je nog meer op moet letten? Lees dan ons eerdere blog over het opmeten van kindervoeten.

nelson-blog-nelson-steel-de-show-met-skechers-kinderschoenen-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer