dinsdag 19 april 2016

Spring trend: Pastel sneakers

Vier het voorjaar met pastelkleurige sneakers! Pastel is dé trend van dit seizoen. Vrij logisch, want wie wordt er nou niét vrolijk van zoete softijs-kleurtjes? Zachtroze, babyblauw, mintgroen en crème… Laat het zonnetje maar komen! 

Gelukkig behoudt deze trend zich niet tot één soort sneaker: van stoffen gymp tot aan een sportief model - vrijwel alle sneakeruitvoeringen hebben een pastelkleurig sausje gekregen. Naast sneakers in één pasteltintje zie je ook veel pastelkleuren in één schoen. Om het nog extra bont te maken kan je óók nog eens kiezen voor een sneaker met metallic, glitter en prints. En dat allemaal natuurlijk uitgevoerd in zacht pastel. Daar slaat menig modehart wel van over!

Het is misschien wat lastig om die zoete sneakers met de rest van je outfit te combineren. Belangrijk bij deze trend is dat je goed kijkt naar het kleurenpalet van je sneaker. Is de schoen bijvoorbeeld met crèmekleurige glitter, zachtroze leer en beige veters? Zorg er dan voor dat er iets van beige, crème of zachtroze in je outfit terug komt, zoals een crèmekleurig top en een roze (bomber)jasje (extra tip: bomberjasje zijn hot & happing dit voorjaar). Combineer er een lichte denim mom-jeans bij en je bent off to go! 

De pastelkleurige sneakers stemmen je direct in een vrolijk humeur, net zoals een voorjaarszonnetje en bloesembomen. Daarbij is de pastelkleurige sneaker een welkome afwisseling met de witte sneaker. Nog een reden om weer nieuwe sneakers te kopen! Want van sneakers heb je nooit genoeg, toch?

nelson-blog-nelson-spring-trend-pastel-sneakers-2.jpg nelson-blog-nelson-spring-trend-pastel-sneakers-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan