dinsdag 1 maart 2016

Spring trend: Jamboree

Na een vrij natte winter begint het langzaam aan tijd te worden voor het voorjaar. De vogeltjes zijn weer aan het fluiten, het blijft langer licht en de voorjaarsbloemetjes schieten uit de grond. Heerlijk! Ook in de modewereld merk je dat de winter plaats maakt voor de lente. De winkels hangen weer vol met voorjaarskleding en de nieuwste trends vliegen je om de oren. Er speelt momenteel zoveel in modeland, dat je misschien door de met bloesem begroeide bomen het bos niet meer ziet. Daarom wordt er in dit blog één trend belicht, die nu helemaal hot & happening is: de jamboree.

Leuk hoor, die jamboree trend, maar wat is dat precies? De jamboree is een flapje met fringes die je vaak op de bovenkant van brogues, loafers en derby’s ziet. Tegenwoordig zie je die vrolijke franjes tegenwoordig ook op slip-ons en sneakers. En dat is zeer begrijpelijk, want de jamboree maakt van een onopvallende schoen direct een eyecatcher! 

De jamboree is soms los te koop, zodat jij je eigen schoen direct een stylish upgrade kan geven. Kan je geen losse jamborees vinden? Wees niet getreurd, want nu heb je een goede reden om weer een nieuw paar schoenen te kopen! Je ziet verschillende soorten sneakers, slip-ons en brogues voorbij komen met die fringes aan de bovenkant. Of je nu voor een sportieve look gaat of juist gekleed over straat wil gaan; er is voor ieder wat wils. Je ziet de jamboree zelfs terugkomen op schoenen voor kids! Zo kan jouw dochtertje ook volgens de laatste trends voor de dag komen.

Kortom: Wil je een simpele lente-update aan jouw outfit geven? Draag een paar schoenen met jamborees en je bent helemaal voorjaarsproof!

nelson-blog-nelson-spring-trend-jamboree-2.jpg nelson-blog-nelson-spring-trend-jamboree-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan