donderdag 29 oktober 2015

Snowboots voor het hele gezin

Als we naar het weerbericht kijken lijkt het de komende dagen wel weer lente te worden! Maar zoals we van Nederland gewend zijn kan het weer van de ene op de andere dag plots omslaan. Van een heerlijk herfstzonnetje naar stevige winterse sneeuwbuien, het valt bijna niet meer te voorspellen. Het is daarom slim om je goed voor te bereiden, voordat de eerste sneeuwvlokjes naar beneden komen dwarrelen. Een paar warme snowboots zijn onmisbaar tijdens winterse dagen, en wij vertellen je waarom!

Veilig naar buiten
Naast heerlijk warme voeten, is de allerbelangrijkste reden om snowboots aan te schaffen de gevaarlijke gladheid. Zelfs als er nog geen sneeuw ligt kan het toch behoorlijk glad worden op straat en zit een ongeluk in een klein hoekje. De zolen van snowboots zijn voorzien van een goed profiel, waardoor je meer grip hebt tijdens het lopen. Ook zijn snowboots gemaakt met een waterafstotend materiaal, waardoor ze je voeten beschermen tegen vocht en kou.

Voor het hele gezin
Niet alleen voor volwassenen, juist voor jongens en meisjes zijn snowboots een echte musthave. Wat is er nou leuker dan lekker rennen in de sneeuw en glijden op het ijs. Terwijl jij tijdens het gure weer liever binnen bij de open haard zit, sprinten de kids bij de eerste sneeuwvlokken het liefst gelijk naar buiten! Niks mis mee natuurlijk, maar wat extra bescherming tegen koude en natte voeten is geen overbodige luxe. En ga je toch gezellig samen naar buiten voor een sneeuwballengevecht? Dan zijn er voor papa en mama gelukkig ook hele leuke en praktische snowboots verkrijgbaar.

Wintersport
Waarschijnlijk herken je het wel: Je bent helemaal voorbereid op het winterweer… is er geen sneeuw te bekennen. Soms lijkt de herfst in Nederland naadloos over te gaan in de lente. Maar ben je een fanatieke wintersporter en zoek jij de sneeuw elk jaar weer op in het buitenland? Ook dan zijn snowboots onmisbaar om je voeten te beschermen tegen de kou. Heerlijk tijdens een wandeling of op een terras in het winterzonnetje.

Praktisch & fashionable
Oké, snowboots zijn dan wel praktisch, maar ze staan niet perse bekend als ‘fashionable’. In eerste instantie lijken het vrij lompe schoenen, maar daar is gelukkig wat aan gedaan. Door vrolijke kleuren, printjes en mooie materialen te gebruiken zijn snowboots anno 2015 een stuk beter te matchen met al je kleding. Kijk bijvoorbeeld eens op onze Pinterest pagina voor wat extra inspiratie.

Nog geen snowboots in huis? Shop ze dan online op Nelson.nl of kom langs in één van onze winkels.

nelson-blog-nelson-snowboots-voor-het-hele-gezin-2.jpg nelson-blog-nelson-snowboots-voor-het-hele-gezin-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer