Sneakers, sneakers, sneakers!

Uit menig schoenenrek zijn ze niet meer weg te denken: de sneakers. Mijn 4 paar mogen ieder minimaal één keer per week ‘mee uit wandelen’. Ondanks dat dit een trend is die al tijden bezig is, komen er nog steeds nieuwe variaties bij en kun je oneindig blijven combineren.  

De invloed van de Nike Roshe is goed te zien in de nieuwe modellen, veelal met een spitse neus en soepele materialen. Toch zien we ook nog steeds hogere sneakers voorbij komen, zoals de British Knight en lage, ‘ronde’ sneaker modellen blijven ook hun mannetje staan. Onmisbaar bij je sneaker van dit voorjaar is toch wel de witte zool. Mocht je dat niet mooi vinden, ga dan voor een ‘chunky’ zool; een lekker grof profiel aan de onderkant voor een edgy look.  

De sneakers komen dit najaar met verschillende kleurvlakken, bloemen- en dierenprints, pastelkleuren en metallics maar ook gewoon in het zwart of donkerblauw. Allemaal prima te combineren met een leuke (opgerolde) spijkerbroek, een simpele zwarte broek of natuurlijk eentje in een bijpassende kleur! Varieren kan eindeloos, want de sneaker mag overal onder. Van een korte broek tot een lange rok met split in de zijkant, probeer eens een legging, of trek eens lekker gekke sokken aan.  

Nieuw in het assortiment dit jaar zijn de LA-Gear sneakers, leuke vlotte sneakers met een stoffen neus en verkrijgbaar in roze of blauw, met een panterprint of een metallic. Na de opleving in 2003 van het sneakermerk is LA-Gear altijd on-trend gebleven en ook nu bewijzen ze dat met deze hippe modellen.  

Mocht je nou echt liever een simpel gympje willen, ga dan op zoek naar een klassieke Converse Allstar, of een goede chunky Palladium oxford. Deze merken en modellen bieden je misschien net dat sportieve element in je outfit, maar wel met een herkenbaar silhouet en goed comfort.

nelson-blog-nelson-sneakers-sneakers-sneakers-2.jpg

nelson-blog-nelson-sneakers-sneakers-sneakers-3.jpg