Shiny sneakers

Dat sneakers dé trend van 2015 zijn wisten we al. Zo’n beetje alles heeft de revue al gepasseerd: van een paar All Stars naar runnersneakers à la Roshe Run en van de felgekleurde sneaker naar de witte sneaker. Inmiddels bezit iedere modeliefhebber wel één of meerdere sneakerexemplaren, maar er kan weer wat toegevoegd worden aan de schoenencollectie… Maak kennis met de shiny sneaker! Versierd met glitters, metallics, lovertjes en dierenprints maken deze schoenen van jouw voeten échte eyecatchers.

Val op tussen de menigte

Deze trend is vooral bedoeld voor dames die lef hebben en anders durven te zijn. Met een paar van die schitterende sneakers val je namelijk wel op! Om alle ogen naar jouw pareltjes te trekken, is het verstandig om de rest van je outfit rustig te houden. Dus: geen overdaad aan sieraden en niet teveel (felle) kleuren combineren in één outfit. De sneakers staan ontzettend leuk onder een strakke skinny broek of leren legging. Maar ook een boyfriend jeans met opgerolde pijpen staat goed bij een paar glimmende sneakers!

Take care
Als je net je nieuwe sneakers vol met glitter en metallic hebt, wil je ze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Maar hoe? Een regenbui kan de schoenen aardig verpesten, met alle gevolgen van dien. Dat zal zonde zijn! Daarom is het aan te raden om de sneakers goed in te sprayen met een spray tegen water en vuil. Maar pas op! Een hoop sprays zijn te agressief voor al die shiny materialen op de schoen. Spray ze daarom alleen maar in met een spray voor alle materialen, zoals de Bama Combinatiespray. De Bama Combinatiespray is een milde spray en zal jouw schoenen niet beschadigen. Naast beschermen zorgt de spray ook nog eens voor verzorging. Twee vliegen in één klap dus! Om ze langer mooi te houden moet je de sneakers om de 10 draagbeurten even opnieuw in sprayen met de Combinatiespray. Zo geniet het hele najaar van jouw sneakers.

Maak van elke dag een feestje met de shiny sneakers!

nelson-blog-nelson-shiny-sneakers-2.jpg

nelson-blog-nelson-shiny-sneakers-3.jpg