woensdag 30 december 2015

Schitterend het jaar uit

Misschien kan je het nog niet geloven, maar het jaar is toch bijna ten einde. 2015 is echt voorbij gevlogen! Oud & Nieuw is onlosmakelijk verbonden met champagne, vuurwerk, oliebollen en…  een glitterende party outfit! Natuurlijk mogen je schoenen daar niet bij vergeten worden. Of je nou lekker thuis voor de televisie blijft of naar een groot feest gaat, met deze onderstaande schoenen ga jij in ieder geval schitterend het jaar uit!

Party pumps
Als jij volledig in stijl het nieuwe jaar wil inluiden, moet dat natuurlijk op een paar mooie pumps. Je kan een paar standaard zwarte hakken aantrekken, maar is het voor op een avond zoals dit niet leuker om je voeten te laten shinen? Dat kan met metallic, lakleer, een opvallende accessoire of juist met kleine steentjes. Met een paar van die mooie pumps ga jij dansend het nieuwe jaar in!

Blinkende booties
Vind je een paar pumps te koud of hou je daar gewoonweg niet zo van? Ga dan voor een trendy enkellaarsje! Enkellaarsjes zitten net wat steviger aan de voet en staan net zo leuk als een paar pumps. Of je nu kiest voor een stijlvolle hoge hak of juist voor een stevige lage(re) hak… Zolang je booties shinen met metallics, opvallende accessoires en siersteentjes ben jij het middelpunt van de avond.

Shiny sneakers
Hou jij het liever comfortabel en laag bij de grond? Kies dan voor een paar sneakers! Ook met sneakers kan je op deze avond helemaal losgaan. Je ziet nu ontzettend veel sneakers met glitters, lovertjes, metallics en aparte materialen. Het liefst gecombineerd in één schoen, zodat het de ultieme eyecatchers zijn. Dus hoe maak je je outfit Oud & Nieuw-proof? Met een paar glimmende sneakers aan je voeten!

Beautiful brogues
Hou jij het liever stijlvol en klassiek? Ga dan voor een paar tijdloze brogues (ook wel veterschoen genoemd). Veel opschmuck hebben deze schoenen niet nodig: een paar brogues in lakleer zijn al opvallend genoeg! Wil je qua schoenen toch wat meer uitpakken? Ga dan voor een paar in goudglitter en metallics. Wedden dat iedereen die avond naar jouw schoenen staart in plaats van naar de klok?

Hoe je 2016 ook gaat inluiden, met een paar schitterende schoenen gebeurt dat hoe dan ook in stijl. Happy new year!


nelson-blog-nelson-schitterend-het-jaar-uit-2.jpg

nelson-blog-nelson-schitterend-het-jaar-uit-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan