dinsdag 21 juni 2016

Schip Ahoy!

Streepjes, wit, blauw, goud, rood, touw en ga zo maar door. Allemaal kenmerken van de ‘sailor’ trend. Niet alleen in kleding is deze trend hot topic, maar ook schoenen zullen eraan moeten geloven. Van espadrilles tot gave sleehakken of gewoon sneakers, aan deze trend ontkom je deze zomer niet.

De sailor trend is ontzettend zomers en eigenlijk ook heel gemakkelijk te stijlen door het kleurgebruik. Het past overal bij en ziet er vooral lekker casual en sportief uit. Deze nautische schoenen passen super bij een outfit voor een dagje strand. Combineer bijvoorbeeld schattige bootschoentjes van Sperry onder een wit tuniekje of juist lekker casual onder een short.

Dit seizoen heeft de trend een Franse twist gekregen en dus is deze look ook helemaal geschikt voor een avondje uit. Zo staan een paar gave sleehakken onder een donkerblauwe pantalon super chic en fashionable. Als je toch niet zo van de hakken bent, kies dan voor een paar simpele witte All Stars of brogues voor een casual chic look.

Naast de vrouwen moeten ook de mannen en kids aan de trend geloven. Voor de mannen zijn een paar canvas sneakers een echte must have voor op vakantie. Leuk te stijlen onder een spijkerbroek of ultiem zomers onder een korte broek. Liever geen veters? Dan zijn een paar leuke instappers ook helemaal goed! 

Ook voor de kids zijn er genoeg leuke modellen te vinden die passen bij het sailor thema. Schattige donkerblauwe Crocs voor een dagje naar het strand of kleurrijke All Stars voor een dagje wandelen. Hoe leuk is het om met het hele gezin te matchen! 

Heb je jouw perfecte paar nog niet gevonden? Stap dan snel aan boord van het Nelson schip om jouw paar te bemachtigen! Schip ahoy! 


Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag