dinsdag 4 juni 2019

Sandalen trends 2019

Een van de leukste dingen aan het weerzien van de zon vind ik dat je weer luchtige kleding kan aantrekken en daarmee een compleet andere look kan creëren. En dan is het al helemaal een feestje als ik mijn verzameling ‘hoogzomerschoenen’ uit de kast kan trekken. Inmiddels heb ik een aardige collectie (zo gaat dat nou eenmaal als je vanaf je vijftiende in een schoenenwinkel werkt), maar ik heb wel echt zo mijn favorieten. Daaronder vallen veel sandalen, de ideale stappers bij warm weer. Er zijn momenteel heel veel trends gaande rondom dit type schoen, die ik vandaag bij langs ga.

Platformzolen
We zagen de platformzool al onder de sneakers en deze trend zet zich door bij de sandalen. Hoe leuk is dit paar (ook uitgevoerd in zwart) van PS Poelman, waar ook nog eens de dierenprint trend in is verwerkt? Ook ideaal als je graag wat langer wil lijken, maar geen grote fan bent van pumps. Deze eyecatchers van Nelson moeten ook even belicht worden, ik vind deze zo ontzettend gaaf. Dit nonchalante paar van Steve Madden zie er ook enorm stijlvol en comfortabel uit.

Printjes
(Dieren)prints zien we nog lang niet uit het modebeeld verdwijnen en we zien ze dan ook weer veel terug in de ontwerpen van dit jaar. Hoe stoer zijn deze van PS Poelman met gespen? Perfect om je festivallook mee af te maken. PS Poelman heeft ook goed ingespeeld op de slangenprint met deze prachtige sandalen met hak. Zien jullie ook al voor je hoe geweldig dit elegante paar van Gabor met sleehak zal staan onder een luchtig jurkje in combinatie met een grote zonnehoed?

Kleine hakjes
De kleur geel is dit seizoen helemaal hot en in sandaalvorm hebben we dit leuke paar van Dolcis in de aanbieding, op en top zomers. Dit zwarte paar van Tamaris is ook ideaal voor dit seizoen, staat ook heel mooi onder een jeans. Tot slot nog zo’n prachtige kleur: deze diepblauwe sandalen van Gabor, met ook nog eens een heel comfortabel voetbed.

Geschreven door

Iris

Iris

Blogger, Medewerkster Nelson Emmeloord