donderdag 10 januari 2019

Sale pareltjes!

Het nieuwe jaar is van start gegaan en dit betekent dus ook de start van heel veel mooie Sale! Iedereen heeft in december al veel te veel geld besteed aan al dat lekkere eten en al die mooie cadeautjes, maar nu is het in januari dan weer echt tijd om aan jezelf te denken. Hoe mooi is het dan om een Sale pareltjes te scoren voor een leuke prijs!

Goede voornemens
Misschien ben jij dit jaar wel van start gegaan met als goeie voornemen wat meer te gaan bewegen. Voor de echte sporters zijn er de schoenen van Skechers. Deze schoenen staan bekend om comfortabele sneakers en instapschoenen van hoge kwaliteit. Door het memory foam voetbed in de Skechers heb je directe steun op de punten waar jou voet het nodig heeft en daarnaast heeft deze schoen een hele fijne demping tijden het lopen of wie weet wel hardlopen. De Skechers zijn er voor het hele gezin van opvallende prints tot in neutrale kleuren. En voor de kinderen zelfs met lampjes, flitsend het nieuwe jaar in!

Stevige winterschoenen
Ben jij meer een wandelaar of gewoon toe aan een paar hele goeie winterschoenen. In de Sale vind je verschillende boots en veterschoenen. Je vindt merken zoals Ecco, Timberland en Panama Jack. Deze merken bieden een stevige schoen van leer met een goed voetbed. Perfect voor mensen met steunzolen. Hier kan je zeker weten een hele dag goed op lopen, stippel die wandelroute alvast maar uit!

Parel schoenen
Is jouw doel voor dit nieuwe jaar om er weer stralend, sexy, vrouwelijk als een parel bij te lopen, dan kunnen deze stoere boots van PS Poelman niet ontbreken. Dit enkellaarsje heeft een stevige zool en is helemaal van leer. Wat deze schoen natuurlijk het allerleukste maakt is de parelrand aan de zijkant. Stoer, pittig maar heel erg vrouwelijk! Kom maar op powervrouwen! Om je outfit dan helemaal compleet te maken passen de tassen van Valentino er helemaal perfect bij. Er zijn heel veel tassen in de Sale dus wees gewaarschuwd!

Heb je al die drukte en voornemens al aan je voorbij geschoven dan zijn er altijd nog heerlijke warme pantoffels in de Sale te vinden. Perfect om ’s avonds op de bank mee bij te komen en rustig het nieuwe jaar in te gaan. Ga snel naar de Sale collectie en vindt jou parel!

Geschreven door

Melissa

Blogger, Medewerkster Nelson Dronten