dinsdag 23 april 2019

Rood-wit-blauwe schoenen voor Koningsdag

Ons Koninkrijk zal 27 april weer oranje kleuren en feest vieren ter ere van de 52e verjaardag van ons staatshoofd. Op deze dag zijn er ontzettend veel leuke dingen te doen! Je kunt de Oranjes gaan bewonderen in Amersfoort of je kunt proberen je record koekhappen te verbeteren. Je kunt met vrienden een festivalletje pakken of je kunt op zoek gaan naar pronkstukken op de vrijmarkt. Zelf sta ik dit jaar gewoon in de winkel te werken, waar ik nu al zin in heb omdat de sfeer op deze dag zo vrolijk is. Daarnaast haalt mijn werkgever voor het team oranjetompoucen, ook iets om erg naar uit te kijken! In deze blog ben ik lekker thematisch gebleven en heb ik heel veel leuke modellen op een rijtje gezet. Voor de heren, dames, jongens en meisjes heb ik allemaal drie paar schoenen uitgezocht, in de kleuren rood, wit en blauw.

HEREN
Allereerst hebben we voor de mannen deze gave Nike Air Max in speciale bordeaux rode kleur, die een perfecte demping garanderen. Ten tweede heb ik deze witte leren sneakers van het merk Lacoste uitgekozen, die goed staan onder iedere outfit. Dan mijn favoriete paar: een lage nette schoen met een te gekke print van Rehab. Als je wel een beetje van opvallen houdt kan je hiermee absoluut de show stelen.

DAMES
Voor de dames beginnen we met een comfortabele rode sneaker van het merk Maruti met leuke details: een stukje luipaardprint aan de achterkant en een subtiel glittertje door de veter. Dan wilde ik deze mooie gevlochten sleehakjes van Toni Pons even belichten, in de hoop dat het mooi weer wordt en we deze beauty’s kunnen showen. Als laatste deze espadrilles in prachtig blauwe kleur van Bobs. Dit paar loopt heerlijk dankzij het Memory Foam voetbed

JONGENS
In de categorie ‘rood’ voor de jongens deze statement Geox sneakers waarmee je via een app je eigen tekst in de zool van de schoen kan laten verschijnen. Daarna hebben we deze stoere en stevige Converse gympen met elastische veters en sterke rubberen stootrand. Tot slot ontzettend schattig voor de kleintjes die er ook mee op uit gaan: een hoogwaardig babyschoentje van Shoesme, perfect voor de eerste stappen.

MEISJES

Hoe feestelijk zijn deze sneakers van Puma met glanzend lakleer en grote veters voor de kleine prinsesjes onder ons? Iets meer casual is dit paar van Tommy Hilfiger, ook geweldig leuk door de glitterende sterren. Last but not least deze super lieve Converse in kleine maatjes met rood hartje op de buitenzijde van de zool en bovenaan de tong.

Geschreven door

Iris

Iris

Blogger, Medewerkster Nelson Emmeloord