donderdag 14 februari 2019

Platform sneakers tegen lengtestruggles

Het is Valentijnsdag! Voor alle single ladies out there; we hebben een kleine -of eigenlijk een grote- tip; ga voor een lange lover! Uit onderzoek van de Universiteit van Seoul in Zuid-Korea is namelijk gebleken dat vrouwen met een langere partner gelukkiger zijn. Sterker nog; hoe groter het lengteverschil, hoe gelukkiger.  

Heb je die langere geliefde eenmaal aan de haak geslagen dan loop je waarschijnlijk  tegen een paar lengtestruggels aan. Maar gelukkig niets dat een paar platformsneakers niet kan oplossen! Met een paar platforms aan je voeten wordt die spontane kus niet gelijk een rek en strek oefening, ziet hand-in-hand lopen er een stuk charmanter uit, maak je selfies waar jullie beiden helemaal op staan en eindigt romantisch samen onder één paraplu niet standaard met de punt van de paraplu in je oog. Bijkomend voordeel; ze zijn ook dit voorjaar helemaal on-trend. Win-win dus!

Je weet dus wat je te doen staat: Platform sneakers aan en snel op zoek naar die lánge, ware liefde deze Valentijn! Heb je die sneakers nou nog niet in huis? In de nieuwe collectie van Converse, Mexx en Superga vind je hele toffe modellen.

P.S. Ware liefde al gevonden, maar torent hij (of zij) niet centimeters boven jou uit? Niet getreurd. Uit hetzelfde Koreaanse onderzoek blijkt dat de gelukkigheidsfactor in relaties na 18 jaar vanzelf afneemt. En in de tussentijd kan jij zonder lengtestruggles, comfortabel hand in hand lopen met jouw grote liefde.

Geschreven door

Mariska

Mariska

Marketeer