vrijdag 22 april 2016

Opening Nelson’s eerste Premium Store

Op donderdag 21 april was het zo ver: in het hartje van Amsterdam, op de Nieuwendijk 208 om precies te zijn, werd Nelson’s eerste Premium Store geopend. Een twee verdieping-tellende schoenenwalhalla van 375 vierkante meter groot, waar menig modeliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Met een luxer interieur vindt je in de Premium Store een uitgebreide collectie aan duurdere merken, zoals Tommy Hilfiger, Dr. Martens en Supertrash. Maar je bent hier ook bij het juiste adres voor vertrouwde merken als Skechers, Gabor en natuurlijk Nelson’s eigen schoenencollectie. 

Het paradepaardje van Nelson werd feestelijk geopend door Caroline Tensen en Paul Neelissen, de directeur van Nelson. Caroline Tensen is ambassadeur van Orange Babies. Orange Babies ken je misschien als kinderschoenenmerk, maar het is tevens ook een charity die zich inzet voor Afrikaanse zwangere vrouwen en baby’s met HIV. Als partner van Orange Babies is Nelson nauw betrokken bij dit goede doel en verraste het team van Orange Babies met de bouw van een nieuw Child House in een sloppenwijk in Okahandja, Namibië. In het huis worden weeskinderen waarvan de ouders door HIV zijn overleden opgevangen. Daarnaast doneert Nelson nog eens €15.000.- voor de inrichting van het huis. Caroline Tensen vond dit gebaar erg mooi van Paul Neelissen en Nelson. "Ik kreeg er tranen van in mijn ogen, kippenvel!”, zei de ambassadrice van Orange Babies. "We doen natuurlijk al van alles in Afrika, maar het voelde nooit als genoeg. Nu we deze Child Houses op kunnen zetten, waar Nelson er ook één van heeft geadopteerd, voelt het alsof we nu écht iets gaan neerzetten.”
Na de speeches van Paul Neelissen en Caroline Tensen werd er geheel in stijl een feestje gebouwd door brassband Djembé A Go Go. Vervolgens draaide dj ENO-C de fijnste muziek en konden de genodigden, waaronder leveranciers en bloggers, genieten van een hapje en een drankje. Veel mensen waren te spreken over de prachtige winkel. Blogger Joella Wassink van joellawassink.com: "Ik vind het echt heel gaaf worden. De trap in het midden van de winkel is ook echt een eyecatcher. Ja, het resultaat is echt heel mooi!” Ook Lieke van whatliekeloves.nl is zeer positief: "Het is een heel mooie winkel geworden, met mooie merken.” 

Naast het vernieuwde interieur, waarin gebruik gemaakt is van ruwe materialen zoals hout en leer, heeft de Premium Store een bijzonder betaalsysteem. Normaal gesproken moet je naar de kassa om jouw nieuwe schoenen af te kunnen rekenen, maar in de Premium Store kan het vanaf nu ook anders. De medewerkers dragen een mobiel betaalpunt bij zich waar je direct kan afrekenen. Ook kunnen deze punten gebruikt worden wanneer jouw favoriete schoen niet in jouw maat beschikbaar is. De winkelmedewerker kan jou dan laten zien waar de schoen wél voorradig is of kan het direct online voor je bestellen, zodat de schoenen de volgende dag direct thuis bezorgd kunnen worden. Ideaal!
Ook jij kan vanaf vandaag shoppen in de Premium Store. Op 22, 23 en 24 april vieren we de opening van de Premium Store en krijg je een Nelson shopper cadeau. Daarnaast kun je deelnemen aan onze Instagram winactie, waarmee je kans kan maken op €250.- shoptegoed! We zien je in de Premium Store op de Nieuwendijk in Amsterdam!
nelson-blog-nelson-opening-nelsons-eerste-premium-store-2.jpg nelson-blog-nelson-opening-nelsons-eerste-premium-store-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan