donderdag 21 april 2016

Ons nieuwe magazine is uit!

Eindelijk is het zover, het tweede Nelson Magazine is uit! Deze voorjaarseditie is maar liefst 60 pagina’s dik met nóg meer inspiratie, tips, interviews en mooie schoenverhalen. En alsof dat nog niet genoeg is, verloten we ook nog eens 3x € 100,- shoptegoed!
Heel veel schoeninspiratie! Nog nooit was het zo makkelijk om modetrends te spotten. Met het internet is álles binnen handbereik. Maar… door al die informatie zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om jou een handje te helpen hebben we in ons magazine alle belangrijke trends uitgelicht en ben je in één keer op de hoogte van dé trends van dit moment! Van 70’s sandalen en bloemenprints voor dames tot witte sneakers voor heren en suikerzoete pastel kleurtjes voor kids. Daarnaast geeft styliste Lisa Dymph Megens (bekend van o.a. LINDA en Glamour) je tips over hoe je al die trends nou precies combineert.
De mooiste schoenverhalen Naast heel veel schoenen en trends vind je in het magazine ook mooie schoenverhalen. Zo lees je bijvoorbeeld het verhaal van Mariëlle, die bijzondere herinneringen heeft aan haar babyschoentjes uit Korea. Of wat dacht je van het indrukwekkende interview met Fiona Hering! Naast haar drukke baan bij Vogue en RTL Boulevard reist ze als ambassadeur regelmatig naar Zuid-Afrika, Namibië en Zambia en zet ze zich in voor Orange Babies. Ook lees je hoe Nelson in 1949 begon en inmiddels is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met een webshop en winkels door het hele land!
Tips en weetjes Wil je weten hoe je kindervoeten op meet? Of de pasvorm wel goed is, of welke schoenen onmisbaar zijn als je op vakantie gaat? Ook dit komt uitgebreid aan bod in het nieuwe magazine. We geven je tips en vertellen handige weetjes, zodat jij komend seizoen goed voorbereid op stap kunt.
Winactie: Waar brengen jouw schoenen je dit voorjaar naar toe? Tot slot kun je ook deelnemen aan onze winactie, waarbij je kans maakt op maar liefst € 100,- shoptegoed! Upload een zo originele, mooie of grappig mogelijke voorjaarsfoto op Instagram met jouw schoenen en gebruik #nelsonschoenen. Vergeet Nelson ook niet te volgen op Instagram (@nelsonschoenen) en zorg dat je profiel niet op ‘privé’ staat. Kijk voor meer info op Nelson.nl/volgonsopdevoet. De leukste 3 inzendingen maken kans!
Vanaf vandaag valt het magazine bij jou op de deurmat. Niet ontvangen? Bekijk hem dan hier online of neem er eentje mee uit één van onze winkels. Veel leesplezier!

nelson-blog-nelson-ons-nieuwe-magazine-is-uit-2.jpg nelson-blog-nelson-ons-nieuwe-magazine-is-uit-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer