dinsdag 30 maart 2021

Ode aan de witte sneaker!

Waar vroeger bruine en zwarte schoenen die boventoon voerden, is de witte sneaker inmiddels toegevoegd aan dit rijtje klassiekers. Alle reden dus om deze schoen eens extra in het zonnetje te zetten!

Van de sportschool naar de catwalk

De modewereld wordt al jaren beïnvloed door sport. Naast sportieve kleding werden ook sportschoenen in de loop der jaren steeds vaker in het straatbeeld gespot en sinds de 21e eeuw is de sneaker een basisitem in ieders schoenencollectie, met de witte sneaker voorop. Waarom? Lijkt ons duidelijk, het is de meest veelzijdige schoen ever!

Nooit uit de mode

Iedereen kent ze, de klassiekers van Converse, Nike, Puma. Deze modellen - allemaal verkrijgbaar in wit - gaan eigenlijk nooit uit de mode en zijn dus perfect als je lang met je schoenen wil doen. De investering waard dus!

De basis voor jouw outfit

Of jouw garderobe nu bestaat uit zwart en wit of juist alle kleuren van de regenboog, een witte sneaker matcht áltijd. En niet alleen de kleur, ook het soort kledingstuk is geen issue. Jurken, broeken of jumpsuits zijn allemaal prima te combineren met deze schoen. Zelfs onder een pantalon of chic pak zijn sneakers tegenwoordig gewoon geaccepteerd. Let er wel even op dat je voor een fris nieuw paar gaat. Een vies afgetrapt model is natuurlijk een echte no-go. ;)

Do we need to say more? Check de leukste witte sneakers op onze website of kom langs in een van onze winkels!

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp