woensdag 8 maart 2017

Ode aan de vrouw: Internationale vrouwendag

Vandaag brengen we een kleine ode aan alle powervrouwen over de hele wereld, want het is Internationale Vrouwendag! Internationale Vrouwendag werd in 1911 in het leven geroepen om te vechten voor gelijke rechten, solidariteit en strijdbaarheid en wordt vanaf 1912 ieder jaar in Nederland gevierd met een thema. Dit jaar staat de dag in het teken van vrouwen die krachtig in het leven staan. En bij iedere krachtige vrouw, hoort natuurlijk een paar schoenen die haar overal naar toe brengt!

Carrière tijgers Van carrièretijgers tot fulltime mama’s en van studenten tot vrouwen in het leger: voor alle vrouwen zijn een paar goede schoenen van groot belang. Ren je de hele dag rond van afspraak naar afspraak en zijn een paar hakken een must? Kies dan voor enkellaarsjes met een blokhak voor de combinatie van comfort en stijl. Deze stevige hakken bieden namelijk een veel betere ondersteuning en zorgen ervoor dat je hier zonder pijn de hele dag op kunt doorlopen én ze zien er ook nog eens mega stijlvol uit!

Fulltime mama’s Zijn een paar hakken geen pre voor je dagelijkse bezigheden? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een paar super comfortabele sneakers. Deze zijn tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten te vinden, dus voor ieder wat wils! Ga je toch liever voor een iets nettere look, maar wel zonder hakken? Dat kan natuurlijk ook! Zo zijn de brogues en loafers niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet alleen comfortabel, maar ook nog eens chic.

Tassen Ook ga je als vrouw bijna nooit met lege handen de deur uit. Een tas is eigenlijk essentieel om al jouw spulletjes bij de hand te hebben. Nelson heeft een steeds uitgebreidere collectie aan tassen beschikbaar voor iedere gelegenheid. Een zakelijke handtas van Paul’s Boutique voor naar het werk, een schoudertasje van Valentino voor als je even snel de deur uit moet of een gave clutch die je outfit helemaal compleet maakt voor dat leuke feestje, Nelson heeft ze allemaal!

Op Internationale Vrouwendag mag je jezelf best een beetje verwennen. Dus ben je nog op zoek naar een paar nieuwe stappers? Kom dan gezellig langs in een van onze winkels of shop tussen al je drukke bezigheden door gemakkelijk online. Met een goed paar schoenen bereik je jouw doelen hoe dan ook! Zoals Beyonce ons al zo vaak heeft verteld: Who run the world? Girls!

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag