donderdag 21 februari 2019

Nike: zoveel meer dan een sportschoen!

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. En als je denkt aan een goed paar sneakers, dan denk je natuurlijk aan Nike. Bij dit merk denk je al snel aan sport, maar Nike is uitgegroeid tot een gerespecteerd merk met sneakers voor iedereen en voor dagelijks gebruik. De nieuwe collectie laat dan ook goed zien waarom jij een paar Nike sneakers moet hebben dit jaar!

Het merk
Nike staat bekend om haar grote aanbod aan sportkleding, waarvan het grootste deel uit schoenen bestaat. Het is een Amerikaans merk en werd opgericht in 1962 onder de naam Blue Ribbon Sports. In 1978 werd deze naam verandert naar Nike, naar de Griekse godin van de overwinning. Het logo van Nike, de Swoosh, is een van de meest bekendste en herkenbaarste merktekens ter wereld.

Kleuren en prints
De sneakers van Nike zijn altijd volgens de laatste trends. Dit jaar zien we veel leuke kleuren en prints. De Nike Motion is een sneaker met een strak design, maar met een speels karakter door het gebruik van een andere kleur aan de achterkant. Voor de kinderen is er de Nike Air Max Axis. Deze sneaker heeft een legerprint waardoor deze goed opvallen en jouw outfit naar een nieuw niveau tillen.

Mesh
De meeste sneakers van Nike hebben een bovenlaag van mesh. Mesh is een geweven stof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen zacht en comfortabel is, maar ook kan ademen. Het materiaal is makkelijk te onderhouden en te reinigen. Door het gebruik van dit materiaal geeft Nike een stoere look aan haar sneakers.

Nike heeft zichzelf op de kaart gezet met haar trendy sneakers. Nike is allang niet meer een merk alleen voor sporters. Dus wees gerust, je hoeft niet van sport te houden om een paar Nike sneakers aan te schaffen. Er is voor ieder wat wils. Combineer de sneakers met een casual spijkerbroek of creëer een stoere look door ze te combineren met een jurkje. Weet jij al welk model jij gaat kiezen?

Geschreven door

Linda

Linda

Blogger, Medewerkster klantenservice