dinsdag 2 april 2019

Nieuw voor de kids: Woden Wonder

Langzamerhand blijft het ’s avonds langer licht, begint de zon meer te schijnen, krijgen we weer zin om eropuit te gaan en… komt de gloednieuwe zomercollectie binnen in onze winkels. Ook dit seizoen heeft Nelson veel leuke nieuwe merken ingekocht. Vandaag maken we kennis met de kidscollectie van het merk Woden Wonder. Dit is een lijn van het merk Woden dat voor dames ook in ons assortiment aanwezig is.

Woden is een Scandinavisch sneakermerk: de naam is een samenvoeging van de woorden Works of Denmark. Het merk wil benadrukken hoe belangrijk het is om respectvol om te gaan met het milieu  en staat dan ook in het teken van duurzaamheid. De schoenen worden gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit zoals kurk, gerecycled rubber en visleer. Visleer is normaal gesproken een afvalproduct en door hier gebruik van te maken wordt milieubelastend materiaal dus vervangen. Het motto van Woden: REDUCE, REUSE, RECYCLE. Deze sneakers zijn dus niet alleen super leuk, ze staan ook voor een heel goed doel!

De ontwerpers van Woden Wonder laten zich inspireren door de natuur en gebruiken warme kleuren. Zo hebben we dit mooie groene paar dat ook nog eens heel gemakkelijk aan- en uit te trekken is door de klittenbandsluitingen. Ook deze roze kleur past heel goed bij de modetrends van komend seizoen. Het gevlochten patroon geeft de schoen een uniek uiterlijk. Ook erg handig: het kurken voetbed is uitneembaar. Heeft jouw kind lastige voeten en dus eigen (steun)zooltjes nodig? Dan kan je die hier in leggen.

Deze comfortabele modellen combineer je gemakkelijk onder sportieve outfits. Zien we al voor ons hoe stoer en goed de sneakers onder een lichte spijkerbroek zullen staan? Dit schattige paar voor meisjes met vrolijke stippen kan echter ook ontzettend leuk onder een rokje of jurkje. Eigenlijk kunnen we met deze schoenen alle kanten op!

Geschreven door

Iris

Iris

Blogger, Medewerkster Nelson Emmeloord