donderdag 23 mei 2019

Nieuw voor de heren: Mondain Amsterdam

Vandaag zetten we weer een merk voor heren dat Nelson dit seizoen nieuw heeft ingekocht in de spotlights. Dit keer is dat Mondain Amsterdam, een label dat luxe sneakers creëert. 

Mondain Amsterdam is in 2014 opgericht in, je raadt het al, onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Alle schoenen zijn ontworpen door professionele modellen. Zij reizen voor hun werk de hele wereld over en komen in aanraking met veel verschillende en uiteenlopende merken. Daarbij vonden ze een gat in de markt: schoenen van een zeer hoge kwaliteit die betaalbaar zijn waren moeilijk te vinden. Hun doel werd door deze ondervinding snel duidelijk.

Alle sneakers worden handgemaakt door hun atelier in Portugal en er wordt gebruik gemaakt van de beste Italiaanse materialen, zodat jouw nieuwe paar schoenen en jij er buitengewoon uitzien. De modellen hebben een binnenvoering en een uitneembaar leren voetbed. Het fijne hiervan is dat leer ademt en de schoen daardoor langer fris blijft. De loopzool is van rubber en heeft een ribbel profiel voor perfecte grip. Kortom, deze sneakers hebben alle ingrediënten voor ultiem loopcomfort.

De modellen gaan back to basic en stralen vooral kwaliteit uit. Het is een klassieke, tijdloze sneaker die uitgevoerd is in diverse kleuren. We hebben zomers lichtgrijs, fris wit, gedurfd lichtblauw en klassiek zwart. Omdat er verder niet te veel poespas aan zit, zijn ze te combineren met oneindig veel outfits. Stoer onder een jeans of nonchalant onder nettere kleding: hier geldt echt ‘less is more’. Met het juiste onderhoud (voor gebruik inspuiten met de Bama Sneaker Protect spray zal je nog heel lang van deze schoenen plezier hebben.

Geschreven door

Iris

Iris

Blogger, Medewerkster Nelson Emmeloord