dinsdag 26 juli 2016

Nieuw: Tassen van Pauls Boutique

Nelson is een nieuw tassenmerk rijker, namelijk Paul’s Boutique! Dit internationale, luxe accessoire merk is al vele malen gespot bij verschillende social influencers en fashionista’s. De unieke tassen met persoonlijkheid zijn echte eyecatchers en maken je outfit helemaal compleet. Een item van Paul’s Boutique mag dan ook eigenlijk niet meer ontbreken in ieders garderobe.
In 2000 werd het merk Paul’s Boutique geboren in London. Nu, 16 jaar later, is het merk uitgegroeid tot een begrip in de accessoire wereld. Met verkooppunten in onder andere Europa, Azië en Zuid Afrika kan er wel worden gesteld dat Paul’s Boutique een internationaal succes is. 
De collecties van Paul’s Boutique staan bekend om de felle kleuren, gave printjes en vooruitstrevende vormen. Ook wordt er altijd ingespeeld op de laatste trends in de fashionwereld. Op deze manier is iedere tas een echte musthave. 
Een ander groot voordeel is dat Paul’s Boutique tassen in de collectie heeft voor iedere gelegenheid. Zo zijn de kleurrijke shoppers ideaal om mee te nemen naar school of naar werk. In de zomer maakt deze ruime shopper natuurlijk ook de ideale strandtas! De kleine tasjes zijn weer super geschikt voor een dagje winkelen. Je wil natuurlijk niet de hele dag rondlopen met een veel te grote en zware tas! Door de aparte vormen zijn de kleine tasjes verrassend ruim en kun je al je essentials makkelijk meenemen.
Ook de clutch is ontzettend makkelijk in gebruik. Door het polsbandje is deze gemakkelijk en ook veilig bij je te dragen. Op deze manier verlies je je spullen tijdens het uitgaan nooit meer uit het oog. Kies voor een neutrale kleur om je outfit classy te stijlen of ga voor een gaaf fel kleurtje en maak van je accessoire een echte eyecatcher.
De collectie van Paul’s Boutique biedt veel variatie en er is voor iedere gelegenheid wel een passend accessoire te vinden. De tassen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens heel gebruiksvriendelijk en goed van kwaliteit. Een echte musthave dus voor iedere fashionista! 

nelson-blog-nelson-nieuw-tassen-van-pauls-boutique-2.jpg nelson-blog-nelson-nieuw-tassen-van-pauls-boutique-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag