woensdag 29 maart 2017

Nieuw: Nelson premium stores in Den Bosch en Utrecht!

Na de lancering van de allereerste premium store in Amsterdam vorig jaar, is Nelson dit jaar twee gloednieuwe premium stores rijker! In zowel Utrecht als Den Bosch zijn de ex-Dolcis winkels compleet verbouwd en omgetoverd tot nieuwe winkels. Wij zijn natuurlijk apetrots, en daarom vertellen we je in dit blog waarom het de moeite waard is om een bezoekje te komen brengen aan één van deze twee premium stores! Een mooi excuus om snel een dagje shoppen in te plannen in deze twee leuke steden...

nelson-blog-nelson-nieuw-nelson-premium-stores-in-den-bosch-en-utrecht-2.jpg Wat is er zo bijzonder een de premium stores?
Het grootste verschil met de reguliere Nelson winkels is de inrichting en innovatie. Zo bevat het interieur meer sfeervolle elementen en is alles gericht op de ultieme shopbeleving voor jou als klant. Je bent misschien al bekend met de online webzuilen in de winkels, maar daarnaast maken we je het shoppen nu nóg makkelijker met mobiele kassa’s. Hiermee kan overal in de winkel de voorraad gecheckt worden. Heb je jouw droompaar gevonden? Dan reken je je schoenen direct af bij een medewerker. Niet meer wachten in een lange wachtrij dus!

Exclusieve merken
In de premium winkels vind je naast een vernieuwend interieur ook exclusieve schoenmerken die niet in de overige Nelson winkels verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan merken als Calvin KleinTed Baker en Tommy Hilfiger. Natuurlijk kun je er ook gewoon terecht voor de vertrouwde collectie sneakersboots en enkellaarsjes van merken als Dr. MartensSkechersNikeVans en Gabor. En wil je je outfit helemaal afmaken? Neem dan een kijkje in de tassencollectie met shoppers, handtassen of clutches van bijvoorbeeld Paul’s Boutique, Guess of Liu-Jo! nelson-blog-nelson-nieuw-nelson-premium-stores-in-den-bosch-en-utrecht-3.jpg Waar kun je de winkels vinden?
De nieuwe premium stores vind je aan de Oudegracht 131 in Utrecht en Markt 103 in Den Bosch. Hartje centrum, dus makkelijk te vinden tijdens een dagje shoppen! Kom je ook gezellig een kijkje nemen? Het winkelteam helpt je graag met vinden van jouw droompaar. Tot dan!

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer