dinsdag 10 september 2019

Nieuw merk: Waldläufer!

Ben jij op zoek naar schoenen met hoog comfort, licht in gewicht en in verschillende breedtematen? Dan moet je eens een kijkje nemen bij de schoenen van Waldläufer. In deze blog vertel ik je er mee over.

Wie Waldläufer zegt, zegt comfort

Waldläufer maakt al sinds 1960 dames- en herenschoenen. Dagelijks maken zij zo’n 15.000 paar schoenen. Dat zijn er zo’n drie miljoen per jaar! Zij willen elk seizoen een nieuwe collectie laten zien waardoor er ruime keuze is uit nieuwe modellen en kleuren. Waldläufer vindt dat een perfect passende schoen geen luxe is, maar een noodzaak. De voeten zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam. De manier waarop je loopt heeft gevolgen voor de rest van je lichaam. Hun filosofie is dan ook: ‘De schoen die u niet voelt.’

Unieke eigenschappen
Het merk Waldläufer heeft een aantal unieke eigenschappen die zij meegeven aan elke schoen die zij maken. Al deze punten maken Waldläufer tot het geweldige merk dat het is.

- De schoen heeft een uitneembaar voetbed waardoor het ruimte biedt voor (orthopedische) inlegzolen
- De schoenen worden gemaakt in verschillende breedtematen
- De schoen biedt optimale ondersteuning Er is genoeg bewegingsruimte bij de tenen
- Ze zijn licht in gewicht
- Ze hebben een smalle hielsluiting

De collectie
De schoenen van Waldläufer kan je goed combineren met verschillende outfits! Voor een sportieve look kies je voor de Waldläufer H-Petra sneaker. Hou je van dierenprints? Dan zit je helemaal goed met Waldläufer Havida. Als jij daarentegen van een stoere look houdt dan kan je kiezen voor de Waldläufer Hienna veterboot. Waldlaufer laat zien dat er voor elke outfit een schoen te vinden is. En voor welke look jij ook kiest, het is altijd voorzien van het hoogste comfort en alle unieke eigenschappen!

Shop je Waldläufer schoenen hier. Want eens een Waldläufer is altijd een Waldläufer!

Geschreven door

Linda

Linda

Blogger, Medewerkster klantenservice