dinsdag 23 februari 2016

Nieuw merk: Mim-Pi

Roze, glitters, metallics en hartjes… En dat allemaal gecombineerd in één schoen. Dat is toch de droom van ieder meisje?! Met Mim-Pi wordt deze droom werkelijkheid!

Succesverhaal
De schoenen van Mim-Pi laat menig meisjeshart sneller kloppen. Het gebruik van allerlei soorten materialen en kleuren zorgen voor echte eyecatchers. Eyecatchers met een verhaal. Het merk is opgericht door Eleonora Nieuwhuizen. Na het afronden van haar studie besloot ze te gaan backpacken en reisde naar Thailand, Singapore, Hong Kong en Indonesië. Tijdens die reizen raakte ze geïnspireerd door alle mooie designs en kleuren en besloot ze te starten met de verkoop van dameskleding. Na de geboorte van haar dochtertje richtte ze haar eigen kinderkledinglijn Mim-Pi op, die al snel uitgroeide tot een gevestigde naam met verkooppunten in zowel binnen- als buitenland. En sinds kort nu ook bij Nelson! 

Eerlijke schoenen

Eén van de belangrijkste voorwaarden voor Eleonora was dat de kleding en schoenen op een eerlijke manier geproduceerd moesten worden. Dat is gelukt! De productie vindt plaats in India, waar de lokale werknemers met een mooi salaris en goede arbeidsomstandigheden aan de pareltjes van Mim-Pi werken. Alles is handgemaakt en dat zie je. De schoenen van Mim-Pi zijn gemaakt van het beste leer en zijn van goede kwaliteit. Daarnaast steunt Mim-Pi ook de lokale Indiase bevolking en deelt onder andere Barbies uit aan straatkinderen. 

Maak iedereen blij

Van de aanblik van een paar Mim-Pi schoenen wordt je toch gelijk vrolijk? Het merk is dan ook zeer populair onder jonge meisjes én onder ouders. Want naast het mooie uiterlijk zijn ze ook nog eens heel comfortabel voor kindervoetjes. Kortom, met de aanschaf van een paar Mimp-Pi’s maak je een heleboel mensen blij: jouw dochtertje, jezelf én natuurlijk de mensen in India. En mensen blij maken is altijd een goed idee, toch?


nelson-blog-nelson-nieuw-merk-mimpi-2.jpg nelson-blog-nelson-nieuw-merk-mimpi-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan