dinsdag 15 maart 2016

Nieuw merk: EB

Deze Italiaans ontworpen kinderschoenen zijn vrolijk, stoer, kleurrijk en zelfs geschikt voor de allerkleinsten. Maak kennis met het nieuwe merk EB!  
Het idee voor EB is bedacht door de Santoni familie, die al schoenen ontwerpt sinds 1976. De schoenen worden sinds jaar en dag lokaal in Fermo, Italië, geproduceerd met alleen natuurlijke materialen en de beste stukken leer. Door de productie van de schoenen lokaal te houden, waarborgt de Santoni familie de kwaliteit van de schoenen en zorgt ervoor dat er op elk detail wordt gelet.
Door de keuzes die de Italiaanse familie door de jaren heen heeft gemaakt, hebben de unieke EB schoenen een sterke positie in de markt veroverd en hiermee de harten van menig ouder én kind. De schoenen worden ook wel beschreven als de "oprechte schoen”, oftewel een schoen waar door alle kindervoetjes op gerekend kan worden. 
Deze "oprechte schoenen” bieden dan ook de ultieme pasvorm en comfort voor jouw kindje(s). Door de materiaalkeuzes zijn EB schoenen duurzaam, maar ook op het uiterlijk is gelet. De vrolijke kleuren en printjes zijn echte eyecatchers om te stralen aan de voetjes van zowel jongens als meisjes
De show stelen met deze stoere maar toch comfortabele stappers is in ieder geval geen enkel probleem! Kom deze flitsende schoenen bewonderen in een van onze winkels en krijg het beste advies of shop gemakkelijk online! 

nelson-blog-nelson-nieuw-merk-eb-2.jpg nelson-blog-nelson-nieuw-merk-eb-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag